3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Rashlađivači zraka


Hladnjak zraka hlađen vodom

Temperature stalno rastu i svaki dan je topliji od sljedećeg - jedino što pomaže je hladniji zrak! Pronalaženje pravog klima uređaja može biti frustrirajuće, pogotovo jer mnoge jedinice izvana izgledaju vrlo slično. Unatoč sličnosti s mobilnim klima uređajima, hladnjaci zraka su tehnološki potpuno drugačiji. Za razliku od mobilnih klima uređaja, hladnjaci zraka ne koriste rashladno sredstvo. Umjesto toga, topli zrak se apsorbira i pretvara u hladan pomoću hlađenja ledom ili vodom. Hladnjak za isparavanje radi poput ventilatora i relativno je tih u radu. Zrak prolazi kroz spremnik za vodu, a zatim se ventilacijom distribuira u prostoriji. Stoga je važno redovito puniti spremnik za vodu, jer voda isparava, a time se povećava i vlažnost. Također možete staviti kockice leda ili hladne obloge u spremnik za vodu.

Ispitivanje i usporedba hladnjaka zraka: Prednosti mobilnih hladnjaka zraka

Ljetna svježina po povoljnoj cijeni - široka paleta hladnjaka zraka tvrtke Klarstein nudi pristupačnu alternativu klima uređajima. Osim toga, mobilni rashlađivači zraka mnogo su fleksibilniji u korištenju i ne zahtijevaju ispušnu cijev koja, kod klimatizacijskih sustava, odvodi topli zrak van. Zahvaljujući niskoj razini buke i niskim troškovima električne energije, ovi uređaji nisu samo ekološki, već i idealni za korištenje u uredu ili kod kuće. Bilo u klasičnom izgledu ili u modernom dizajnu tornja, Klarsteinovi rashlađivači zraka nalaze svoje optimalno mjesto upotrebe u svakom životnom i radnom okruženju. Istovremeno, postavljaju nove standarde u pogledu izgleda i značajno povećavaju užitak življenja.

Mnogi sobni rashlađivači zraka opremljeni su LED zaslonom, daljinskim upravljačem i funkcijom tajmera. Za optimalnu upotrebu u dnevnoj sobi ili uredu, neke jedinice također imaju podesivi način mirovanja s posebno tihim radom. Osim toga, neki modeli imaju integrirani filter koji čisti zrak u prostoriji od prašine, prljavštine ili neugodnih mirisa.

Hladnjak zraka s kontrolom aplikacije

Osim uobičajenog upravljanja pomoću daljinskog upravljača ili touch panela, nudimo i uređaje s upravljanjem putem aplikacije. Ovi pametni uređaji mogu se spojiti na WLAN i zatim jednostavno kontrolirati putem naše aplikacije Klarstein. To omogućuje da se pametni rashlađivači zraka koriste što je moguće učinkovitije, jer se sve funkcije i postavke mogu kontrolirati putem aplikacije. Između ostalog, ovdje ćete naravno pronaći funkciju timera ili možete birati između tri načina rada:

  • Prirodni način rada
  • Stanje mirovanja
  • Normalni mod

Hladnjake zraka kojima se može upravljati putem Klarstein aplikacije prepoznajete po oznaci "Smart" u nazivu proizvoda. Detaljnije informacije o pojedinim funkcijama možete pronaći na stranici pojedinog proizvoda.

Vrh stranice