3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Kupite Humidor u Klarsteinu - savršeno skladište vrhunskih cigara

Cigare se smatraju premium proizvodima i spadaju u segment skupih proizvoda. Stoga se pred njihovo skladištenje postavljaju izuzetno visoki zahtjevi. Da bi se cigare uopće mogle pušiti tijekom dužeg skladištenja, vrlo je važno osigurati im ovlaživanje izvana. Ako se to ne dogodi, one će se u srednjem roku osušiti, što bi se pokazalo kao pravo svetogrđe. Rješenje je stoga poseban sustav koji opskrbljuje cigare dovoljnom količinom vlage: električni humidor, koji je dostupan u raznim verzijama u Klarstein online trgovini.

Kako točno radi humidor kabinet?

To je humidor kabinet koji se može odmah koristiti bez ikakvih daljnjih manipulacija. U humidoru su ugrađeni ovlaživač zraka i higrometar. Higrometar se može koristiti za mjerenje vlažnosti u humidor kabinetu. Uz stabilno hlađenje, preporučena vlažnost zraka je oko 70%. Vlaga se lako može nadoknaditi putem integriranog spremnika za vodu. Prilikom skladištenja elegantnih duhanskih štapića, preporučljivo je obratiti pozornost na konstantne vrijednosti. Samo tako možete u potpunosti uživati ​​u cigari.

Humidor ima police koje se mogu zasebno ukloniti. Ladice - izrađene od visokokvalitetnog cedrovog drva - izvlače se na vodilice tako da možete odabrati željenu cigaru. To osigurava fleksibilnu distribuciju unutar humidora.

Humidorom se uglavnom upravlja električno. Modeli dostupni u online trgovini odgovaraju srednjem do visokom razredu energetske učinkovitosti i proizvedeni su prema suvremenim standardima. Unutarnja temperatura se može podesiti - pojedinačno prema stupnju i savršeno prilagođena cigari. Emitira se putem digitalnog zaslona. Zahvaljujući modernom elementu na dodir, upravljanje električnim humidorom je vrlo jednostavno - to je pravi lifestyle proizvod, koji se i vizualno ističe u domu svakog poznavatelja cigara.

Električni humidor - što razlikuje kvalitetan model?

Oni koji se odluče na kupnju humidora idealno traže kvalitetnu i čvrstu izradu. Vrijedno je pogledati debljinu zidova humidora. Što su deblji, to je idealnije stabilizirati vlagu u jedinici. To omogućuje higrometru u ovlaživaču zraka da pokaže željene vrijednosti. Zahvaljujući debljim stijenkama, lakše se nose s fluktuacijama vlažnosti. Modeli koje možete naručiti u online trgovini zadovoljavaju ove visoke standarde kvalitete.

Koliki bi trebao biti kapacitet humidora?

Kapacitet ovisi prvenstveno o osobnoj potrošnji cigara. Cigare se obično pohranjuju kako bi se poboljšala njihova izrazita aroma dopuštajući im dulje odležavanje. Stoga se za vrlo dugo odležavanje preporuča model u koji se može spremiti veći broj cigara. To može biti, primjerice, varijanta od 65 ili 78 litara. Mini humidor obujma cca 33 litre prikladan je za povremeno uživanje kao i za manje prostore. Ako preferirate srednju veličinu, model od 48 litara izvrstan je izbor.

Što je s cedrovinom?

Drvo cedrovine namjerno je odabrano za čuvanje cigara jer ima pozitivan učinak na cigare. Njegova aroma je jasno čujna i upućuje na najbolje zrelo drvo. Njegova prednost je i zaštita cigara od duhanskih buba u humidor ormariću.

Vrh stranice