3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Roštilji


profesionalci Vanjski roštilj, savršeni užitak na svježem zraku

Ima li išta bolje ljeti od pečenja ukusnih kobasica ili sočnih odrezaka u vrtu ili na terasi? Jedva! Zamamni miris svježe pečenog mesa, ribe ili povrća, popraćen hladnim pićima i nekoliko ukusnih priloga: to je sve što nam treba da budemo zadovoljni u toploj sezoni. No, sve je popularnije i zimsko roštiljanje. Umotani u udobne jakne i uz vruće kuhano vino uživamo u toplini vatre i neodoljivom mirisu roštilja. Ali bilo da ste više ljubitelj sunca ili zime, boravak na otvorenom nije ni upola toliko zabavan bez stvarno dobrog roštilja. Nekada meso nije ravnomjerno pečeno, nekada nedostaje prostora za odlaganje hvataljki za roštilj i slično, a nekada je cijela struktura jednostavno previše nestabilna. Zato vam preporučamo da odmah u startu kupite stvarno kvalitetan roštilj. Možete ga pronaći - kao i pribor za roštiljanje - naravno kod nas. Pitanje je samo: drveni ugljen, struja ili plin? Podržavamo vas u vašoj odluci!

Roštilj na drveni ugljen: klasičan s rustikalnim šarmom

Mnogi ljudi kunu se u roštilj na drveni ugljen jer daje tipičan okus dima hrani s roštilja. Prođe neko vrijeme dok nema dovoljno karbona, ali to je u redu jer u ugodnoj atmosferi vrijeme brzo prolazi. Još jedna prednost je što ste uz roštilj na drveni ugljen potpuno neovisni o struji i plinu. To ga čini idealnim za pečenje na roštilju u kratkom vremenu. Kod nas ćete pronaći roštilj na drveni ugljen po svojoj mjeri: od popularnog roštilja na kotlovnici do pušnice za zahtjevne sladokusce! A ako očekujete više od same funkcije roštilja: imamo i višenamjenske modele, poput naše elegantne bačve za roštilj!

Električni roštilj: idealan za lagano i spontano roštiljanje

Samo spojite električni roštilj na struju i uključite ga: zabava s roštiljanjem može početi odmah! Uvijek je pravi izbor kada želite uživati ​​u ukusnim jelima s roštilja bez pripreme. Manipulacija je također laka i potpuno jednostavna. Ne morate biti iskusan "roštilj majstor" da biste mogli precizno pripremiti odreske, kobasice i povrće. Imate i izbor: želite li kupiti električni stolni roštilj bez okvira ili preferirate model s robusnim okvirom i praktičnim prostorima za pohranu? Očekivano od Klarsteina, svi modeli impresioniraju natprosječnom kvalitetom i prvoklasnom izradom. Dakle, ništa ne stoji na putu još jednom spontanom roštiljanju!

Plinski roštilj: profesionalci se kunu u njega

Plinski roštilj spreman je za korištenje jednako brzo kao i električni model. Tijekom uporabe ne stvara se dim ili čađa, tako da ga možete koristiti čak i na balkonu bez prigovora susjeda. Željenu temperaturu možete vrlo precizno regulirati i dokle god ima plina uvijek možete staviti novu hranu na roštilj. To ga čini idealnim rješenjem za sve one koji vole nekoliko sati sjediti uz roštilj i uživati ​​u atmosferi. Osim toga, plinski roštilj smatra se iznimno čistom i lakom za održavanje opcijom. Nudimo kompaktne plinske roštilje za samačka kućanstva i posebno velike modele za obitelji.

Vrh stranice