3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Test i vodič za obradu kuhinjski robot 2023

Kuhinjski roboti pravi su svakodnevni heroji. Sada su dostupni u različitim izvedbama. Miješanje, gnječenje, mućenje, rezanje, sjeckanje, kuhanje ili kuhanje na pari: pravi procesor hrane pomoći će vam da obavite mnogo posla. Niste sigurni koji je pravi za vas? Onda ste na pravom mjestu s našim sjajnim vodičem. Upoznat ćemo vas s različitim vrstama kuhinjskih procesora Klarstein, objasniti njihove prednosti i nedostatke te vam pomoći da donesete idealnu odluku.

Značajke i funkcije kuhinjskih aparata​

U našem vodiču želimo vam predstaviti 4 različite vrste procesora hrane: procesor hrane, blender, višenamjenski procesor hrane i stroj za mljevenje mesa. Svi imaju jednu zajedničku stvar: rasterećuju vas posla. Od klasičnog miksera, koji osigurava ravnomjerno miješanje i gnječenje tijesta, posebno kod pečenja, preko višenamjenskih kuhinjskih strojeva koji mogu rezati ono što je potrebno tijekom kuhanja, a ponekad i preuzeti samo kuhanje, do stroja za mljevenje mesa koji je pravi pomoćnik kada obrada svježeg mesa. ​

Kuhinjski procesor Klarstein ​

Bella Elegance Küchenmaschine

Savjet o proizvodu​

Bella Elegance procesor hrane​

Bella Elegance prava je revolucija u vašoj kuhinji, ne samo vizualno, već i svojim praktičnim funkcijama. Miješanje, miksanje, mućenje: Bella Elegance je spremna na sve.​ ​man.

 • Kompaktan i snažan: sa snagom od 1300 W i težinom od samo 3,7 kg, uvijek je spre
 • Fleksibilnost: Napravite do 2 kg tijesta s 3 nastavka i zdjelom od nehrđajućeg čelika od 5,2 litre. ​
na proizvod

Kuhinjski roboti kakvim ih zamišljate. Klasični multipraktik često je stroj za miješenje ili miješanje. Obično dolaze s tri nastavka: kukom za tijesto, nastavkom za miješanje i pjenjačom. Ovisno o tome koliko pečete, pripazite na volumen dotične posude. Ulazna snaga pokazuje koliko je snažan motor procesora hrane. Ako volite mijesiti teško tijesto za kruh i slično, uređaj treba imati snagu najmanje 1500 W. ​

  Prednosti: ​

 • Štedno miješenje i miješanje tijesta ​
 • Jednostavnost korištenja ​
 • Elegantan dodatak u kuhinji​

  Nedostaci: ​

 • manje štedi prostor od ručnog miksera​

Bella Pico 2G blender​

Bella Pico 2G Rührmaschine

Savjet o proizvodu​

Bella Pico 2G blender​

Bella Pico 2G impresionira svojim kompaktnim dizajnom i snagom od 1300 W, 6 razina i pulsnom funkcijom! To znači da je mikser spreman za bilo koje tijesto​

 • Inteligentno: s planetarnim sustavom miješanja za uvijek savršeno tijesto​
 • Izdržljivo: Kuke za miješanje i tijesto izrađene su od izdržljivog lijevanog aluminija​
na proizvod

Mikseri – ili često nazivani i mjesilice – neizostavan su pomoćnik u proizvodnji tijesta. Ovisno o krutosti tijesta, možete postići savršen rezultat koristeći različite nastavke: Pjenjača je prikladna za mućenje, kuka za miješanje idealna je za lagana tijesta, dok kuka za miješenje umjesto vas mijesi čvrsto tijesto za kruh. U našim strojevima za miješenje često možete jednostavno obraditi do 2 kg tijesta dok čistite kuhinju, pripremate druge poslastice ili se jednostavno opustite na neko vrijeme.

  Prednosti: ​

 • Snažan sustav miješanja​
 • 3 različita dodatka​
 • Manji i lakši od drugih blendera

  Nedostaci: ​

 • Zahtijeva više kuhinjskog prostora od ručnog miksera

Multifunkcionalni procesor hrane​

Lucia Multifunktions-Küchenmaschine

Savjet o proizvodu​

Lucia Višenamjenski procesor hrane​

Aparat za miješanje, mikser i stroj za mljevenje mesa u jednom: zahvaljujući praktičnim nastavcima, Lucia sve može jednostavno. Ujutro smoothie, popodne kolač i navečer svježe mljeveno meso? Sve je moguće sa samo jednim aparatom.​

 • Uvijek spreman: Sa snagom od 2000 W i mnogim dodacima, uvijek spreman za upotrebu.​
 • Kabriolet: Brza i jednostavna konverzija s praktičnim dodacima​
na proizvod

Kao što naziv sugerira, višenamjenski procesori hrane doista su svestrani. U njihovu kategoriju spadaju kombinirani aparati, poput Lucie, ali i termo kuhala te višenamjenske sjeckalice, koje uz mukotrpan posao rezanja voća i povrća ponekad za vas mogu skuhati i pripremiti hranu na pari. Ovisno o tome kako želite koristiti multifunkcionalni multipraktik, u našoj ponudi svakako imamo idealan proizvod.​

  Prednosti: ​

 • Mnogo funkcija u jednom uređaju
 • Brza pretvorba
 • Brza pretvorba

  Nedostaci: ​

 • Prilično su velike i teške
 • dodatna oprema zahtijeva odgovarajući prostor za pohranu

Kuhinjski robot za mljevenje mesa

Fleischwolf Küchenmaschine

Savjet o proizvodu​

Mašina za mljevenje mesa  Kraftprotz

Naziv sve govori. zahvaljujući snažnom uređaju, obrada mesa je pravi kolač

 • Naziv sve govori. zahvaljujući snažnom uređaju, obrada mesa je pravi kolač
 • Raznovrsno: mnogo dodataka najbolje kvalitete
na proizvod

Ako redovito obrađujete svježe meso i radije ga sami prerađujete nego kupujete gotovo, onda je stroj za mljevenje mesa pravi izbor za vas. Uz pomoć raznih perforiranih diskova možete kod kuće pripremati mljeveno meso, kobasice i još mnogo toga. Težak posao obavlja snažan motor u mlinu. Uređaji su izrađeni od materijala sigurnih za hranu i stoga ne predstavljaju rizik.

  Prednosti: ​

 • Snažan
 • Dolazi sa širokim rasponom dodataka
 • Svestran: s nastavcima za mljeveno meso, kobasice i još mnogo toga

  Nedostaci: ​

 • Zauzima prilično malo prostora
 • Ne obavlja više funkcija odjednom

Usporedba procesora hrane

Savjeti za kupnju kuhinjskog procesora od Klarsteina

Koji procesor hrane je najbolji? Ne postoji općeniti odgovor na ovo pitanje. Međutim, zahvaljujući našem testu procesora hrane, možemo vam pružiti pregled različitih funkcija i značajki kako biste mogli odabrati pravi uređaj. U Klarsteinu možete birati između raznih vrsta kuhinjskih robota, koji se odlikuju modernim dizajnom i dobrim omjerom cijene i kvalitete. Vrste procesora hrane se razlikuju, posebno kada je u pitanju čišćenje. Omjer cijene i performansi uvijek ovisi o tome za što prvenstveno želite koristiti stroj. Naravno, konačni rezultat ovisi i o vrsti multipraktika, stoga unaprijed dobro razmislite što s njim primarno želite raditi u kuhinji. Naši uređaji su jednostavni za korištenje. Unatoč tome, uvijek trebate obratiti pozornost na sigurnost i pažljivo pročitati upute.

Test procesora hrane - Otkrijte razlike i sličnosti

Kuhinjski robot Mikser Multifunkcionalni procesor hrane mesa Mašina za mljevenje mesa
Sustav miješanja Planetarni sustav miješanja Planetarni sustav miješanja Planetarni sustav miješanja oštrica od nehrđajućeg čelika, snaga u vatima
Dimenzije 22,4x38x39 22,5x32,5x43 23x38x40 41x36x25
Snaga 2000 snaga u vatima / 2,7 konjske snage 1300 snaga u vatima / 1,7 konjske snage 2000 snaga u vatima / 2,7 konjske snage 700 snaga u vatima (radna snaga) 1800 snaga u vatima (blokada napajanja i funkcija pulsiranja)
Težina 6,2 kg 3,7 kg 11 kg 5,3 kg
Broj razina brzine 6 (i pulsnom funkcijom) 6 (i pulsnom funkcijom) 6 (i pulsnom funkcijom) 2
Kapacitet 5,2 litre 5 litara 5,2 litre i 1,5 litara u posudi blendera /

Küchenmaschinen FAQs

Jedan je u osnovi krovni pojam za ostale. Kuhinjski procesor može biti bilo što, od blendera do ekspres lonca. Strojeve za miješanje karakterizira prije svega planetarni sustav miješanja i mogućnost vrlo dobre izrade tijesta.

Kako često i volite mijesiti kruh i teška dizana tijesta, preporučamo vam kuhinjski robot snage minimalno 1500 W.

Sigurnost je uvijek na prvom mjestu. Provjerite imate li čvrsto postolje (većina naših procesora hrane ima vakuumske čašice), siguran spoj i koristite li uređaj ispravno. Ovo također uključuje ne prekoračenje maksimalnog kapaciteta procesora hrane.

Da! Naš GrandPrix termos sa snažnim motorom pomaže vam rezati, kuhati, kuhati na pari, miješati, mijesiti i još mnogo toga. U našem časopisu pronaći ćete mnogo recepata koje možete koristiti kada kuhate s njim.

Kuhinjski roboti praktični su pomoćnici za gotovo sve u kuhinji. Oni će vam pomoći da brže i lakše implementirate recepte. Klasične mješalice i mijesilice posebno su korisne za pečenje. U našem časopisu Klarstein pronaći ćete mnoge inspirativne recepte za pečenje

To također ovisi o vrsti i performansama vašeg procesora hrane. Blenderi se ne smiju koristiti za pripremu velikih količina tijesta ili tvrde hrane poput orašastih plodova, smrznutog mesa itd. No, ako imate višenamjenski multipraktik s mikserom ili termosicu, moguće je pripremiti i ova jela. Uvijek pazite da ne preopteretite stroj. Većina procesora hrane ima zaštitu od pregrijavanja, ali ako vam se nešto čini čudno, isključite uređaj i izvucite ga iz utičnice.

Ovisi o količini koju želite redovito pripremati. Većina naših procesora hrane ima posudu zapremine 5 litara. S njim možete pripremiti 2 kg tijesta odjednom.

Ni na to se ne može općenito odgovoriti. Mikseri obično dolaze s 3 nastavka: kukom za miješenje, kukom za tijesto i pjenjačom. Kod višenamjenskih kuhinjskih strojeva također morate uzeti u obzir i druge dodatke: blender, mlin za meso, stroj za tjesteninu, prešu za kekse, nastavak za kuhanje na pari i još mnogo toga.  

Vrh stranice