3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Ledomati

Ledomati

Ledomati su odličan izbor za pripremu osvježavajućeg hladnog napitka, posebno ljeti. Zaista ih možete koristiti bilo gdje, bilo da ste kod kuće ili u uredu, ali također su nezaobilazni dodatak u baru ili restoranu. U nekoliko minuta dočaraju savršeni led koji uređaj za vas oblikuje prema vašim zahtjevima.

Ledeno osvježenje na dohvat ruke u svakom trenutku

Led ide dobro uz sva pića, a ledomat je pristupačan način da napravite led u udobnosti svog doma. Njihova velika prednost je što se led stvara gotovo neprestano. Zalihu svježeg leda uvijek imate pri ruci, a nema potrebe čekati da se količina vode zamrzne, kao na primjer kod klasičnih kalupa za led koje stavite u zamrzivač. Najbolja stvar kod ledomata je to što radi besprijekorno i automatski. Samo ga napunite vodom i uključite.

Glavne prednosti ledomata

  • Brz i učinkovit način proizvodnje leda u mnogim oblicima - kockice, zdrobljeni led, komadići leda, itd.
  • Ekonomičan uređaj koji ne zauzima puno prostora
  • Jednostavno održavanje
  • Proizvodnja leda je automatska - stroj radi sam, tako da se možete posvetiti drugim aktivnostima
  • Led je dostupan kad god vam zatreba
  • Ledomat je izvrstan pomoćnik u uljepšavanju vrućih ljetnih dana
  • Osvježava vaša omiljena pića

Međutim, prije nego što se odlučite za ledomat, razmislite za što ga točno želite koristiti. Ako samo povremeno želite dočarati led u piću, dovoljan je mali prijenosni uređaj. No, ako redovito ugošćujete goste ili vodite bar ili restoran, prikladniji će biti veći i snažniji model.

Prilikom odabira ledomata obratite pozornost na sljedeće točke:

  • Kapacitet: Koliko leda stroj napravi u jednom danu?
  • Dizajn: Gdje želite postaviti uređaj? Je li dovoljan integrirani model ili vam je potreban zaseban ledomat?
  • Značajke: Ima li uređaj posebne značajke, poput funkcije samočišćenja?

Prilikom odabira ledomata posebno treba obratiti pažnju na kapacitet. Označava koliko leda uređaj može napraviti u jednom danu. Primjenjuje se pravilo: Što je spremnik veći, stroj može napraviti više kockica leda u jednom danu. Međutim, to ne znači da je najveći ledomat automatski najbolji za vas. Ovisno o tome koliko često i u koju svrhu želite koristiti uređaj, manji ili veći model može biti prikladniji. Izgled i funkcije ledomata ovise, naravno, prvenstveno o vašim osobnim preferencijama i vlastitoj upotrebi.

Obogatite svoju kuhinju

U ovim vrućim ljetnim danima ledomat je zaista dobar izbor za osvježenje vaših omiljenih pića. No, ako vam se sviđa nešto stvarno hladno, osvježavajuće i ukusno, ne oklijevajte i pogledajte našu ponudu aparata za sladoled.

Aparat za sladoled je uređaj koji vam omogućuje da se počastite kvalitetnim sladoledom u udobnosti vlastitog doma. Ništa nije tako dobro kao domaći sladoled. Oba ova uređaja izvrsni su suputnici u vrućim ljetnim danima. Želite li obogatiti svoju kuhinju i isprobati nove stvari, u našoj e-trgovini možete pronaći cijeli niz kvalitetnih i pouzdanih kuhinjskih pomoćnika i kuhinjskih dodataka. Uživajte u ljetu s nama.

Vrh stranice