3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Aparati za sladoled

Strojevi za sladoled

Aparat za sladoled, poznat i kao aparat za sladoled, relativno je jednostavan uređaj koji vam omogućuje uživanje u kvalitetnom sladoledu u udobnosti vašeg doma. Za pravljenje sladoleda uz pomoć ovog pomoćnika potrebno je samo 40 minuta. Aparat za sladoled zajedno s ledomatom spada u kuhinjske aparate koje ćete posebno cijeniti tijekom ljetnih mjeseci.

Kako radi aparat za sladoled?

Aparat za sladoled radi na principu hlađenja i miješanja sladoleda pa ovaj uređaj vašu pripremljenu tekuću smjesu pretvara u sladoled mekane i pahuljaste teksture koji možete odmah poslužiti.

Zamrzivači za sladoled imaju vrlo dobru izolaciju. U samom uređaju nalazi se praktična pjenjača koja savršeno miješa smjesu. Aparati za sladoled većinom koriste električnu energiju kao izvor, no postoje i aparati za sladoled na ručni pogon ili na bateriju.

Jeftiniji modeli su jednostavniji i imaju spremnik koji se može ukloniti i koji se prije upotrebe mora ohladiti u zamrzivaču. Kvalitetniji modeli opremljeni su vlastitim kompresorom sa samodostatnim hlađenjem. U ovom slučaju nema potrebe ništa unaprijed hladiti.

Vrste aparata za sladoled

Aparat za sladoled sa kompresorom

Aparat za sladoled s kompresorom može sam podnijeti tekuću smjesu. Samo ulijte smjesu za sladoled u posudu i uključite aparat. Lopatice za miješanje zajedno s kompresorom osiguravaju savršen rezultat ukusnog kremastog sladoleda. Posebno je prikladan za profesionalnu ili čestu kućnu upotrebu.

Aparat za sladoled bez kompresora

Aparat za sladoled bez kompresora se sam ne smrzava, stoga koristi posudu iz zamrzivača za hlađenje sladoleda koji mora biti pripremljen unaprijed. Samo ulijte pripremljenu tekuću smjesu u posudu, umetnite posudu u tijelo aparata za sladoled, a lopatice za miješanje će se pobrinuti za ostalo. Nakon pola sata miksanja možete uživati ​​u odličnom sladoledu po svom ukusu. Aparat za sladoled bez kompresora je prikladan obiteljski aparat za pripremu manjih količina sladoleda.

Prednosti aparata za sladoled

  • Aparat za sladoled neprestano miješa i hladi smjesu, zahvaljujući čemu može napraviti mekani i pahuljasti sladoled bez kristalića leda.

  • Sladoled možete miješati točno po svom ukusu. Dodajte svoje omiljeno voće, kekse, čokoladu ili druge okuse. Zahvaljujući aparatu za domaći sladoled, možete eksperimentirati i otkrivati ​​nove kombinacije sladoleda.

  • Aparat za sladoled jednostavan je za korištenje.

  • Lako se rastavlja i njegove dijelove možete staviti u perilicu posuđa.
Vrh stranice