3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Hladnjaci za piće

Hladnjaci za piće

Ako tražite hladnjak za piće kako biste svoja pića održavali hladnim i svježim, došli ste na pravo mjesto. Naš asortiman staklenih hladnjaka za piće dizajniran je za održavanje vaših pića na savršenoj temperaturi, bilo da želite pohraniti pivo, vino ili druga pića.

S različitim veličinama i stilovima koje možete izabrati, sigurni smo da imamo savršen hladnjak za piće za vaše potrebe. Takve hladnjake najčešće koriste restorani, barovi, trgovine ili drugi ugostiteljski objekti, ali svoje stalno mjesto nalaze i u obitelji kao kućanski aparat.

Prednosti hladnjaka za piće:

  • Kompaktnost - u usporedbi s klasičnim hladnjacima ovi hladnjaci za piće su manji i za njih ćete lako pronaći mjesto iu skučenim uvjetima.

  • Prozirna vrata - svi naši hladnjaci za piće sastoje se od staklenih vrata, tako da ćete uvijek znati što je unutra, a da ih ne morate otvarati.

  • Optimalna temperatura i brzo hlađenje - Hladnjaci za piće idealno su rješenje za barove i restorane za brzo hlađenje pića i piva. Unutarnja temperatura ovog tipa hladnjaka osigurava brzo hlađenje pića, održavanje optimalne temperature i grickalice s najboljim okusom.

Može li se hrana čuvati u hladnjaku za piće?

Bez obzira tražite li hladnjak za piće za svoj kućni bar ili za komercijalnu upotrebu, postoji nekoliko stvari koje morate imati na umu kako biste svoju hranu održali svježom.

  • Ako hladnjak koristite za skladištenje hrane, provjerite je li način rada za uštedu energije isključen kako bi temperatura bila ispod 5 stupnjeva Celzijusa.
  • Ipak, ne preporučamo da namirnice dugo čuvate u hladnjaku za piće, kako bi hrana dugo ostala zdrava i svježa, radije preporučujemo zamrzivač.

Mogu li se u njemu čuvati vina?

Hladnjak za piće sličan je hladnjaku za vino, ali postoje neke važne razlike kojih morate biti svjesni. Prvo, hladnjak za piće treba višu temperaturu od hladnjaka za vino. To znači da ćete možda morati birati između boce vina koja je prehladna ili limenke piva koja je pretopla. Drugo, ovisno o tome kako ste postavili svoj termostat, možda ćete morati odvojeno pohraniti vina i druga pića.

Vino će trebati višu temperaturu od ostalih pića. Na kraju, prije kupnje hladnjaka za piće svakako provjerite njegov kapacitet. U suprotnom, možete završiti s previše ili, obrnuto, nedovoljno prostora za svoje potrebe.

Kako odabrati hladnjak za piće

Dimenzije

Prvi bitan korak pri odabiru hladnjaka za piće je odrediti gdje će se hladnjak postaviti, na temelju toga morate izmjeriti dimenzije mjesta i pogledati dokumentaciju pojedinog hladnjaka za piće, kako se ne bi dogodilo da hladnjak ne stane na predviđeno mjesto. Također preporučamo ostaviti barem 1 do 2 centimetra rezerve, u slučaju nužde.

Unutarnji kapacitet

Dovoljan unutarnji kapacitet ovisi o vašim specifičnim potrebama. Ako ćete stakleni hladnjak koristiti za piće samo za sebe i nekoliko prijatelja, bit će vam dovoljan model zapremine oko 50 litara. Ako minibar želite koristiti u komercijalne svrhe, trebali biste se odlučiti za veći model koji ima volumen od najmanje 130 litara. Imajte na umu za koje će se namjene hladnjak koristiti i u skladu s tim tražite onaj koji ima potreban unutarnji volumen.

Buka

Kao i na primjer kombinirani hladnjaci, hladnjaci za piće su stalno uključeni i ispuštaju specifičan zvuk. Stoga, kada birate hladnjak, trebali biste također pogledati emisiju zvuka koji emitira svaki električni uređaj. Ako želite imati hladnjak negdje na prometnom mjestu, preporučujemo da potražite one s razinom buke od oko 25 do 45 dB. Ova vrijednost je zadovoljavajuća čak i ako redovito ili duže vrijeme boravite u blizini hladnjaka.

U slučaju da vas ne zanimaju hladnjaci za piće, ili ako niti jedan dizajn ne odgovara vašem stanu, kući ili poslu, također možete pogledati našu ponudu mini hladnjaka i vjerujemo da ćete uz više mogućnosti pronaći model koji će vam se svidjeti.

Vrh stranice