Stojeći ventilatori

SILENT STORM, BIJELI, 35 W, SET STAJAĆIH VENTILATORA, 16“ (41 CM) PROPELER 5 KRAKOVA, 80M³
Silent Storm podni ventilator BIjela Samostojeći ventilator
221,90 €
Summerjam, 2x stajaći ventilator, set dvaju ventilatora, 50 W, 3 stupnja brzine, crna
Summerjam podni ventilator Samostojeći ventilator Crna
105,90 €
Summerjam, 2x stajaći ventilator, set dvaju ventilatora, 50 W, 3 stupnja brzine, bijela
Summerjam podni ventilator Samostojeći ventilator BIjela
117,90 €
Summerjam, 2x stajaći ventilator, set dvaju ventilatora, 50 W, 3 stupnja brzine, siva
Summerjam podni ventilator Samostojeći ventilator Siva
159,90 €

temperature u domu s podnim ventilatorom

Kako se ljeto zagrijava i temperature rastu, dom je često neugodno topao. Osobito ako se radi o potkrovlju ili sobama s dosta podnevnog sunca, mnogi se žele rashladiti. Podni ventilator odličan je način da u svoj životni prostor unesete dašak svježeg zraka! Ako kupite podni ventilator, možete ga koristiti u dnevnoj, dječjoj i spavaćoj sobi. Asortiman Klarstein nudi podne ventilatore u različitim izvedbama koji osiguravaju ugodnu unutarnju klimu. Praktične lepeze također su korisne u uredu, tada je rad lakši!

Ovako radi ventilator na postolju

Način rada je isti za sve modele. Unutar poklopca rešetke nalaze se krila koja se pokreću električno i pokreću zrak. Temperatura u prostoriji tako ostaje ista, ali je zrak u prostoriji hladniji. Lagani propuh nije štetan za zdravlje, ali ćete osjetiti ugodan učinak i lakše ćete disati.

Stalak pruža stabilnu potporu. Osim toga, ventilator je mobilan i može se koristiti varijabilno. Potrošnja energije je niska, naši ventilatori rade sa snagom od 28 do 65 W. Podni ventilatori su jeftini, snažni uređaji koji pružaju dobru uslugu tijekom cijelog ljeta.

Idealno za spavaće sobe, dnevne sobe i urede: tihi podni ventilatori

Posebno je dobar stojeći ventilator koji je tih. Posebno je praktičan tihi ventilator u spavaćoj sobi. Svi podni ventilatori iz Klarstein asortimana vrlo su tihi. Čuje se samo nježno šištanje koje ne ometa rad, gledanje televizije ili slušanje glazbe. Ravnomjeran razvoj uz nisku razinu buke nije prepreka ni tijekom noći. Moderni podni ventilator toliko je tih da se vrlo dobro može koristiti u spavaćoj ili dječjoj sobi.

Posebno praktično: podni ventilator s daljinskim upravljanjem

Svaki ventilator se može uključiti u nekoliko koraka. Brzina rotacije lopatica se može podešavati prema tome treba li potisak biti slabiji ili jači. Naš asortiman uključuje podne ventilatore s daljinskim upravljačem kojima se može praktično upravljati sa sofe ili stola. Dobar primjer stojećeg ventilatora s daljinskim upravljanjem je model Cool Tropic koji je dostupan u crvenoj ili crnoj boji. Ovaj ventilator također impresionira svojim vrlo elegantnim dizajnom i integriranim timerom. Ako želite kupiti stojeći ventilator koji ima moderan izgled i visoke performanse, u Klarsteinu ćete sigurno pronaći pravi model.

Dizajn i performanse - ono što je važno kod ventilatora

Klarstein nudi niz podnih ventilatora koji su idealni za vruću sezonu. Ventilatori na stalku dostupni su u crnoj ili bijeloj boji. Vrlo dobro izgleda i ventilator u boji metala, primjerice ventilator Ethos High Performance. Performanse svih modela su uvjerljive, pa ćete uz kupnju ventilatora dobiti ugodnu klimu u prostoriji. Saznajte koji je podni ventilator najbolji za vas!

Toranjski ventilator vs. stajni ventilator

Stajni ili toranjski ventilator? Oni koji žele ne samo pokrenuti zrak, već i sniziti trenutnu temperaturu u prostoriji za nekoliko stupnjeva, također će u Klarsteinu pronaći široku ponudu tornjevih ventilatora i druge opreme za klimatizaciju. Ništa ne stoji na putu lijepom letu - kupite ventilator na stalku i uživajte u sunčanim danima!

Vrh stranice