3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Ugradbeni hladnjači za vino


Ugradbeni hladnjak za vino

Funkcionalnost je spojena s elegancijom u ugradbenom hladnjaku za vino. Lako ga možete uklopiti u dizajn kuhinje i dnevnog boravka te u njemu čuvati svoja kvalitetna vina na optimalnoj temperaturi. Ugradbeni hladnjaci za vino tako ispunjavaju visoke zahtjeve strastvenih ljubitelja vina. Otkrijte niz ovih sofisticiranih rješenja za hlađenje u našem asortimanu, koja u isto vrijeme naglašavaju estetiku vinskih boca i dodaju izvrsnu atmosferu u prostoriju.

Različite vrste ugradbenih hladnjaka za vino

Kako bismo zadovoljili različite preferencije i potrebe korisnika, postoji više od jedne vrste ugradbenih hladnjaka za vino. Ispod su neke od uobičajenih varijanti.

Dvozonski ugradbeni hladnjak za vino: Ovaj model ima dvije odvojene temperaturne zone za čuvanje vinskih boca. To vam omogućuje skladištenje različitih vrsta vina u optimalnim uvjetima kako bi bila na idealnoj temperaturi za piće. Jedna od zona obično je namijenjena crnim vinima i ima nešto višu temperaturu (od 12 do 18 °C). Druga zona služi za čuvanje bijelih vina, pjenušaca i šampanjca i ima nižu temperaturu (obično između 5 i 12 °C). Neovisna regulacija temperature u dvozonskom ugradbenom hladnjaku za vino osigurava da željenu temperaturu možete postaviti u svakoj zoni posebno.

Ugradbeni hladnjak za vino 60 cm: Ovi ugradbeni hladnjaci za vino dizajnirani su za ugradnju u standardne kuhinjske plohe širine 60 cm. Oni su skladno integrirani u postojeće kuhinjske elemente i stoga nude rješenje za uštedu prostora. Ovo je osobito važno ako je raspoloživi prostor u kuhinji ograničen. Zahvaljujući uskoj širini od 60 cm, ugradbeni hladnjak za vino možete fleksibilno postaviti na različita mjesta - ovisno o vašim željama.

Kombinirani ugradbeni hladnjaci za vino s odjeljkom za zamrzavanje: Neki uređaji nude ugrađeni odjeljak za zamrzavanje uz prostor za boce vina. Ova opcija je praktična ako želite pohraniti i zamrznutu hranu i vino.

Ugrađeni hladnjaci za vino sa staklom s UV zaštitom: Posebno staklo na vratima ugradbenog hladnjaka za vino blokira UV zračenje i sprječava štetno svjetlosno djelovanje na kvalitetu vina.

Za što se koriste ugradbeni hladnjaci za vino?

Glavna svrha ugradbenih hladnjaka za vino je stvoriti savršeno okruženje za pohranjivanje boca vina. Osnovni kriteriji za očuvanje kvalitete vina su regulacija temperature, vlažnosti i svjetlosnih uvjeta. Stabilni temperaturni uvjeti potpomažu proces zrenja. To omogućuje da se okus vina dalje razvija dok se hladi, a u isto vrijeme imate dobar pregled svoje zalihe vina. Estetska prezentacija vaše kolekcije vina također je prikladna za događanja i društvena okupljanja. U ugradbenom hladnjaku za vino sa staklenim vratima otpornim na UV zrake, vaši gosti mogu vidjeti koja vina im poslužujete na najboljoj temperaturi. Praktične prednosti: Hladnjak se savršeno uklapa u vaš interijer.

Zašto biste trebali kupiti ugradbeni hladnjak za vino

Znamo zašto bi pravi znalci trebali kupiti ugradbeni hladnjak za vino. Ugradbeni hladnjaci za vino omogućit će vam jednostavan pristup samo bocama vina bez potrebe za otvaranjem običnog hladnjaka za hranu. Pogotovo ako imaju više zona, jamče vam najbolju temperaturu za piće za svaku sortu grožđa. Modeli sa staklenim vratima također najbolje prezentiraju vino.

Često postavljana pitanja

Kako instalirati ugradbeni hladnjak za vino?

Provjerite dimenzije u svojoj kuhinji i uključite ga u odgovarajuću utičnicu. Provjerite odgovara li napon specifikacijama proizvođača.

Koje su prednosti ugradbenih hladnjaka za vino u usporedbi sa samostojećim modelima?

To su uređaji koji štede prostor i mogu se estetski uklopiti u kuhinju.

Kako očistiti hladnjak za vino?

Ako se stvorio mraz, isključite uređaj i odmrznite ga. Zatim obrišite unutarnje površine mekom krpom s blagim deterdžentom.

Potrebno li je mom hladnjaku nekoliko temperaturnih zona?

Ovisi o tome koje sorte grožđa želite pohraniti. Ako čuvate crvena i bijela vina, preporučujemo uređaj s dvije temperaturne zone.
Vrh stranice