3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Kućanski aparati


Klarstein kućanski aparati - od mikrovalne pećnice do hladnjaka

Bez obzira jesu li vaša četiri zida mala ili velika – kućanski aparati ni u kojem slučaju ne bi smjeli nedostajati. Uostalom, ohlađeni napici iz hladnjaka ili iz hladnjaka za vino dobrodošlo su osvježenje ne samo ljeti, a bez ovog svakodnevnog pomoćnika mnoge bi namirnice vrlo brzo zastarjele. No, ormarić s hladnim sadržajem daleko je od jedinog uređaja bez kojeg nitko ne želi

Nezamjenjivi pomoćnici u kućanstvu za lakši život

Već dugo ne možemo zamisliti svakodnevni život bez hladnjaka. Međutim, to se također odnosi na pećnice i mikrovalne pećnice. Bilo da želite nešto ispeći ili pustiti biftek da odmori nakon pečenja, ne možete bez pećnice. S druge strane, mikrovalne pećnice su uvijek idealne kada hranu treba brzo zagrijati. Ovisno o dodatnim funkcijama, može se koristiti i za kuhanje ili odmrzavanje hrane.

Kako kuhinja prilikom kuhanja nehotice ne bi postala parna kupelj, nikako ne smije nedostajati napa. Ne samo da upija pare i izmaglicu, već pruža i jasniji pogled. Također uklanja vlagu i mirise iz zraka. S jedne strane, to znači da se manje tekućine može kondenzirati na namještaju i zidovima, što štiti površine. S druge strane, ovo smanjuje količinu potrebnog čišćenja. Dim od kuhanja i para raspršuju masnoće u zrak, a time iu kuhinju i susjedne prostorije. Aspiratori to mogu spriječiti i time smanjiti napor.

Sjajni kućanski aparati - veliki popusti

Nakon kuhanja i jela dolazi još jedan neugodan dio posla: pranje suđa. Pribor za jelo, posuđe i čaše brzo se nakupljaju nakon samo nekoliko obroka. Kako biste izbjegli loše raspoloženje na kraju obroka od četiri slijeda, jer potrebno je oprati lonce i tanjure, kuhinja mora imati perilicu posuđa. Varaju se oni koji misle da perilica posuđa ne vrijedi za jedno kućanstvo jer je obično potrebno oprati samo nekoliko posuđa. Jer mali i veliki modeli čine ga prikladnim modelom za svako kućanstvo. A mnogi ne žele bez njega.

Pranje rublja, kao ni pranje suđa, većini ljudi nije omiljena tema. Naravno, svi vole miris svježe opranog rublja - ali pranje, iznošenje van ili u sušilicu, vješanje, odnošenje... Zar ne može biti lakše? Može ako kupite sušilicu . Zahvaljujući tome, možete pouzdano prati suho rublje. Ovo je prednost ne samo kad vani pada kiša ili su užadi za rublje zauzete. Zahvaljujući procesu sušenja, rublje je posebno mekano, s njega se uklanjaju dlake i dlake kućnih ljubimaca, a zahvaljujući krpama za sušenje ili odgovarajućim tekućim dodacima može biti i ugodno namirisano.

Klarstein također nudi izbor sustava za točenje piva, strojeva za led i ploča za kuhanje. Klarstein također ima odgovarajuće dodatke za sve kućanske aparate.

Kupnja kućanskih aparata - na što pripaziti?

Prije svega je naravno važno da imaju dobru energetsku učinkovitost. Jer iako su ovi uređaji praktični, kontinuirano troše struju. Kako bi daljnji troškovi bili niski, učinkovitost bi trebala biti što je moguće veća.

Prikladnost za vlastite potrebe također je važna. Zato nudimo širok izbor različitih veličina kako biste mogli pronaći pravi proizvod za jedno kućanstvo ili za veliku obitelj.

Na kraju, ali ne manje važno, izgled bi naravno također trebao biti ispravan. Uostalom, svaki kućanski aparat također pridonosi učinku prostorije. Zato ističemo moderan, atraktivan i moderan dizajn.

Vrh stranice