3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Strojevi za konzerviranje i aparati za piće za svakodnevnu upotrebu i proslave

Želite li sačuvati voće iz vrta i olakšati si posao, u tome će vam pomoći automatska konzerva koju možete kupiti u različitim verzijama. Obično ga možete koristiti kao aparat za kuhano vino i istovremeno kao aparat za napitke sa slavinom za tople napitke. Stalci za piće s držačima za boce idealni su za kućni bar.

Koji su modeli strojeva za konzerviranje i strojeva za piće dostupni?

Strojevi za konzerviranje dostupni su u različitim kapacitetima ovisno o tome koliko želite konzervirati. Imaju slavinu pa ih možete koristiti za pripremu toplih napitaka kao i aparat za tople napitke. Također možete koristiti slavinu za ispuštanje vode nakon što je stegnuta. Neki modeli imaju digitalni prikaz temperature. Pomoću mjerača vremena postavite vrijeme konzerviranja koje varira ovisno o vrsti voća ili povrća koje želite sačuvati.

Ovisno o kapacitetu, možete umetnuti različiti broj šalica. Međutim, uređaji mogu i više. U staklenke možete spremiti i konzervirati kobasice, razna mesna jela i variva. U ove uređaje mogu se spremati i domaći džemovi. Možete odabrati različite temperature za konzerviranje jer se voće i druge namirnice čuvaju na različitim temperaturama. Često je konzerva opremljena timerom, pomoću kojeg možete postaviti vrijeme konzerviranja. Osim toga, često je dostupna zaštita od pregrijavanja. Ako je lonac prevruć ili nema dovoljno vode, sam će se isključiti.

Automatski konzervatori imaju funkciju automatskog isključivanja. Isključuju se nakon postavljenog vremena. Jednostavan automatski konzervator također je koristan alat u kući, ali se ne isključuje sam nakon završetka konzerviranja. Ako u svom kućnom baru želite posluživati ​​uglavnom hladna pića, možete odabrati držač za boce koji je dostupan za različite brojeve boca. Ovi držači za piće imaju ladice koje omogućuju brzo punjenje čaša. U baru ove slavine imaju lijep izgled.

Klarstein dozator za slavinu radi s uloškom za komprimirani plin. Ovo je zamjenjivo. Nabava se može obaviti jednostavno i nekomplicirano putem praktičnog sustava depozita. Predate prazan uložak i mijenjate ga za novi. Jednostavan je, nekompliciran i štiti okoliš.

Proizvođač kuhanog vina - topla pića za hladnu sezonu

Automatske konzerve izvrsne su i kao kuhala za kuhano vino te za pripremu drugih toplih napitaka, primjerice kave i čaja u većim količinama. Idealne su posude za tople napitke za zabavu ili neki drugi veliki događaj. Osim toga, možete koristiti i aparate za piće s slavinom za hladna pića.

Sve što trebate za rad kuhala za kuhano vino je električni priključak. Pojedini modeli razlikuju se prvenstveno po kapacitetu. Za manja društva dovoljni su osnovni modeli zapremine 30 šalica ili 16 litara. Trebate li kuhalo za kuhano vino za veći događaj ili za više gostiju, odaberite modele kapaciteta 27 litara.

Modeli uvjeravaju ne samo svojom visokom funkcionalnošću, već i svojim plemenitim dizajnom. Elementi od nehrđajućeg čelika u kombinaciji s crnom plastikom privlače pažnju. Budući da je slavina integrirana u ploču za kuhanje, kuhano vino možete poslužiti jednostavno i sigurno.

U Klarsteinu možete kupiti više od samog aparata za napitke kako biste svoje goste počastili hladnim pićem. Odlučite se za kuhano vino kao dodatak ili alternativu. Dobro kuhano vino sa ili bez čaše pravo je piće za hladne dane. U njemu možete uživati ​​ne samo na božićnim sajmovima, ako se odlučite za kuhalo za kuhano vino iz Klarsteina.

Prednosti kupnje uređaja za konzerviranje, aparata za piće ili kuhala za kuhano vino od Klarsteina

Ako želite kupiti automatski stroj za konzerviranje, razmislite što vam je važno. Ovisno o tome želite li skuhati veću ili manju količinu, sami birate kapacitet. Kako ne biste morali brinuti hoćete li sami isključiti uređaj, odaberite uređaj s timerom i automatskim isključivanjem. Što se tiče sigurnosti, važna je zaštita od pregrijavanja, koja sprječava oštećenje uređaja toplinom. Upravljačka ploča s gumbima osigurava jednostavan i praktičan rad. Odaberite digitalni zaslon kako biste vidjeli koja je temperatura postignuta u uređaju. Ako tražite aparat za točenje pića, ne morate ga kupiti zasebno jer svi spremnici imaju slavinu. U njemu možete pripremati tople napitke, kao i čuvati i koristiti topli ili hladni pribor.

Često postavljana pitanja o kuhalima za konzerviranje

Koja je razlika između stroja za konzerviranje i kuhala za kuhano vino?

Jednostavan stroj nema tajmer i ne isključuje se nakon kuhanja. Uz potpuno automatsku tvornicu konzervi, možete postaviti vrijeme konzerviranja pomoću mjerača vremena. Nakon što istekne, jedinica se sama isključuje.

Mogu li se koristiti konzervansi za pripremu toplih napitaka?

Svi automatski konzervi prikladni su i za pripremu kuhanog vina i drugih toplih napitaka. Imaju bezukusno kućište od nehrđajućeg čelika koje se lako čisti i funkciju održavanja topline koja održava pića toplima.

Mogu li se staklenke slagati jedna na drugu tijekom konzerviranja?

Ovisno o veličini stroja za konzerviranje i vaših staklenki, možete slagati nekoliko staklenki jednu na drugu za konzerviranje ili konzerviranje džema.

Vrh stranice