3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Drip aparat za kavu

Aparati za kavu s kapanjem vrlo su čest uređaj u njemačkim kućanstvima. Možete ga koristiti za pripremu kave u aparatu za kavu. Način pripreme je nekompliciran. Ali kako točno uređaj radi, koje ga značajke čine posebnim i na što trebate paziti ako želite kupiti aparat za filter kavu.

Što je drip aparat za kavu i kako radi?

Za mnoge ljude kava je stimulans broj jedan, primjerice, za jutarnju okrepu. Drip aparati za kavu smatraju se klasičnim aparatima za kavu. Koriste se uglavnom za automatsku pripremu aromatične filtrirane kave: u spremnik za vodu ulijete vodu. Počinje proces ekstrakcije. Nakon pritiska na tipku za pokretanje, uređaj ga zagrijava, a zatim ulazi u filter koji je napunjen kavom u prahu. Gotova aromatična kava kaplje u vrč ispod. Zatim uklonite filtar s prahom kave i ekološki ga odložite u organski otpad. Postoje i strojevi s trajnim filtrima. Razine performansi variraju. Što je ova vrijednost veća, uređaj brže zagrijava vodu i proces kuhanja se ubrzava.

Kupite aparat za kavu s kapanjem - različite vrste i funkcije

U online trgovini možete pronaći puno različitih uređaja. S aparatom za kavu s mlinom, kao što je Aromatica II Duo aparat za kavu, možete podići svoje uživanje u kavi na novu razinu. U ovom slučaju uređaj melje zrna kave neposredno prije procesa kuhanja. U visokokvalitetnim strojevima ugrađen je konusni mlin. Svježe mljevene žitarice imaju intenzivniju aromu od gotovog praha. Ako imate aparat za kavu bez mlina, trebali biste kupiti mlin za kavu.

Ako imate aparat za kavu s termos bocom, kao što je aparat za kavu Aromatica II Thermo, možete zatvoriti termos bocom. Vaša će kava dugo ostati topla zahvaljujući izvrsnoj toplinskoj izolaciji.

Ova tehnika se poboljšala tijekom vremena. Moderni strojevi sada imaju razne korisne dodatne funkcije, kao što su:

  • Zlatni filter: trajni filter, još ugodniji miris

  • Integrirani filter s aktivnim ugljenom u spremniku za vodu, omekšavanje vode

  • Funkcija održavanja temperature nakon završetka procesa kuhanja

  • Zaštita od kapanja prilikom uklanjanja staklenog vrča

  • Podesiv broj šalica od dvije do deset

  • Automatsko isključivanje, na primjer nakon 40 minuta

Kupite aparat za kavu na kapaljku – koji odabrati?

U online trgovini Klarstein aparati za kavu na kapaljku dostupni su u mnogim varijantama i za svaki zahtjev. Otkrijte veliki izbor i inspirirajte se visokom kvalitetom. Birajte između različitih funkcija kao što su integrirani mlin, termosica, funkcija održavanja temperature ili trajni filtar kao filtar za višekratnu upotrebu koji je koristan za okoliš. Više ne morate kupovati filter vrećice. Točna količina kave koja se može pripremiti pomoću aparata za kavu ovisi o kapacitetu spremnika i kuhala za vodu. Ako tijekom kuhanja izvadite kuhalo za vodu, kava više neće kapati. Odaberite aparat za kavu koji vam najviše odgovara. Upravljanje je vrlo jednostavno.

Pitanja

Što je drip aparat za kavu i kako radi?

Drip aparati za kavu koriste se za pripremu filtrirane kave. Razlikuju se po funkcijama opreme. Stoga možete birati između standardnih modela i uređaja s vrlo dobrim funkcijama. Visokokvalitetna Arabica zrna kave najprikladnija su za pripremu filtrirane kave. Također možete koristiti mješavinu s niskim udjelom robuste.

Kako radi aparat za kavu na kapaljku?

Uređaji zamjenjuju kuhanje s postavljenim loncem i držačem filtera. Kavu pripremate na klasičan način: zagrijana voda teče preko kave u prahu. Moderni uređaji nude neke dodatne značajke.

Po čemu su ovi uređaji posebni?

Aparati za kavu mnogima su neizostavni. Nude se u različitim verzijama i prošireni su dodatnim funkcijama kao što su integrirani mlin, termos, automatsko isključivanje ili zaustavljanje kapanja.
Vrh stranice