3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

električni roštilj za svaku upotrebu

Električni roštilj ne bi trebao nedostajati ni u jednom kućanstvu jer ovi mali uređaji imaju široku primjenu. Klasik je svakako mali električni roštilj, koji je kompaktna alternativa klasičnom roštilju na drveni ugljen ili velikom plinskom roštilju. Ovi mali roštilji idealni su za ugodno roštiljanje na balkonu.

A kad već govorimo o malim grupama: zahvaljujući posebno malom formatu, električni stolni roštilj je idealan suputnik za vas same ili za roštiljanje udvoje. U usporedbi s roštiljem na drveni ugljen, električna verzija ima nekoliko praktičnih prednosti. Kod malog roštilja s električnim roštiljem na balkonu nema dima koji bi mogao smetati susjedima.

Osim toga, električni roštilj se zagrije u trenu. Dok drugi još čekaju da im se upali roštilj na drveni ugljen, vi već imate kobasice na roštilju. Ovo također čini spontano roštiljanje zabavnim. Ako često roštiljate, električni rešetkasti roštilj odličan je izbor. Ima noge, a često i praktične prostore za odlaganje za ambiciozne majstore roštilja.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, električni roštilj postiže praktične mogućnosti podešavanja temperature. Kod većine modela temperatura se može kontinuirano regulirati. Na taj način vaša hrana neće zagorjeti zbog pretjerane topline, a veće komade mesa možete kuhati na umjerenim temperaturama dulje vrijeme dok ne postignu idealnu točku pečenja.

Električni roštilj kao praktičan svestrani pomoćnik

Električni roštilj može puno više od "samo" tipične pripreme kobasica na rešetki roštilja. Električni roštilj s poklopcem iz Klarsteina izvrsna je ideja za sve koji vole uživati ​​u nečemu više pri roštiljanju. Na taj se način hrana zagrijava ne samo odozdo, nego i sa svih strana, slično kao u pećnici.

Na nešto nižoj podešenoj temperaturi možete isprobati tzv. "indirektno grilanje" na mesu ili povrću na žaru, za koje je potrebno duže vrijeme pripreme. Inače, meso pripremljeno na niskoj temperaturi i nešto duže pečeno na roštilju osvaja bodove kod mnogih ljubitelja mesa svojom posebnom mekoćom.

Električni roštilj je uistinu svestran pomoćnik kojeg, zahvaljujući svom malom i tankom formatu, lako možete izvaditi iz svakodnevnog života i pripremiti sve vrste komponenti za vaš sljedeći ručak ili večeru. Planirate li ukusnu salatu? Tada je električni roštilj vaš savršeni pomoćnik koji će u trenu pripremiti trakice pilećih prsa do savršenstva.

Ili stavite sve vrste povrća poput tikvica ili paprika na električni stolni roštilj i uživajte u brzo pripremljenom povrću sa žara uz salatu ili kao ukusan prilog. Brzi grilovani sir za salatu možete brzo pripremiti i na električnom roštilju. Koja je vaša omiljena hrana s roštilja? Pronađite pravi električni roštilj sada u Klarsteinu i veselite se pečenju!

Vrh stranice