3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Filteri za vodu


sustavi iz Klarsteina

Kada tražite filtar za vodu, možete birati između proizvoda sa širokim rasponom metoda filtriranja. Neki sustavi kombiniraju nekoliko procesa za poboljšanje čistoće vode. Osim toga, složeni setovi sa slavinama često impresioniraju svojom jednostavnom montažom i jednostavnim rukovanjem. Sve dok odaberete pravi sustav za filtriranje vode u skladu s individualnim potrebama vašeg kućanstva, budite uvjereni da Klarsteinovi univerzalni proizvodi rijetko ništa prepuštaju slučaju.

Birajte iz široke ponude filtera za vodu s mogućim kombinacijama u sustavu

Ovdje ćete pronaći različite tipove i tipove filtara za vodu koji pročišćavaju vodu za piće ili vodu iz slavine različitim postupcima. To uglavnom uključuje sedimentne filtre i ugljene filtre, poznate i kao filtri s aktivnim ugljenom. Osim toga, u mnogim je slučajevima potrebna reverzna osmoza za filtre za vodu s posebnim postupcima filtriranja. Ako se odlučite za univerzalni sustav filtra za vodu, često možete kombinirati nekoliko vrsta filtara.

Još jedna posebnost filtera za vodu je količina vode, koja se teoretski može postići u jednom danu. U međuvremenu, brzina filtracije će vam pokazati koliko je vode preostalo nakon procesa filtracije. Mnogi setovi također uključuju odgovarajuću slavinu, koju također možete naručiti kao zaseban dodatak, kao i zamjenske filtre. Tipovi modela bez spremnika spajaju se izravno na vodovodne i odvodne cijevi u kući.

Poboljšanje čistoće vode sa sustavom za filtriranje vode za dom

Ako se sedimentni filtar prvi put koristi u kućnom sustavu za filtriranje vode, vrlo je jednostavno ukloniti grube nečistoće. Moderni sustavi koriste filtar s aktivnim ugljenom za uklanjanje mnogih zagađivača, tako da ova metoda filtriranja ostavlja mnogo minerala u vodi. Međutim, s reverznom osmozom, filtar za vodu također može ukloniti kamenac i nitrate. Mješavina različitih vrsta filtera u jednom sustavu daje vam mogućnost uklanjanja širokog spektra suspendiranih čestica, mikroba i drugih nečistoća iz tekućina. Kombinirani filtri za vodu iz slavine često dovode do značajnog povećanja čistoće vode.

Odgovarajuće priključke za vodu iz kompleta obično je lako spojiti s ostalim komponentama sustava za filtriranje vode. Iznimno jednostavni modeli informiraju vas o kvaliteti vode i očekivanom vijeku trajanja filtera pomoću LED zaslona na slavini. Ovdje ćete pronaći i sustave za filtriranje vode koji se mogu zamijeniti u nekoliko sekundi zahvaljujući jednostavnom mehanizmu nakon naručivanja zamjenskog filtera.

Naručite odgovarajuće filtere za vodu za individualne potrebe vašeg kućanstva

Kada tražite sustav s odgovarajućim procesima filtriranja vode za vaš dom, vaše individualne potrebe su ključne. Ako za pitku vodu koristite filtar za vodu, često je dovoljna kombinacija filtera od taloga i aktivnog ugljena. Oni koji trebaju što manje kamenca u vodi i žele natprosječnu čistoću često koriste varijantu proizvoda s reverznom osmozom. Sustavi za filtriranje vode s više vrsta filtera znače da ste spremni za razne situacije.

Modeli s izravnim priključkom na cijev za vodu bez spremnika štede važan prostor u uskom ormariću za sudoper. Prilikom kupnje filtra za vodu s slavinom u kompletu, nosivost i otpornost na koroziju važni su kriteriji odluke. Slavine za vodu izrađene od visokokvalitetnih materijala sprječavaju ponovnu kontaminaciju filtrirane vode.

Često postavljana pitanja

Kada je potrebno zamijeniti novi filter za sustav filtera za vodu?

Trebate li ili ne kupiti zamjenski filtar za vodu za sustave filtracije nakon maksimalnog životnog vijeka navedenog od strane proizvođača ovisi o učestalosti korištenja. Posebni modeli vas upozoravaju na trenutno stanje filtra pomoću integriranog sustava upozorenja.

Kako radi reverzna osmoza s filtrom za vodu?

U reverznoj osmozi, filtar za vodu može odvojiti pojedinačne molekule jedne od drugih pomoću membrane. Kada se model filtera oslanja na fizički princip reverzne osmoze i propušta samo molekule vode, možete postići iznimnu razinu čistoće.

Zašto su kompletni setovi s filtrom za vodu i slavinom prednost?

Ako naručite filtar za vodu iz slavine s kompletnim sustavom, slavina i ostale komponente su savršeno usklađene. Na taj način ćete izbjeći probleme s neodgovarajućim pojedinačnim dijelovima i možete računati da sve komponente ispunjavaju uvjete za natprosječnu čistoću vode.
Vrh stranice