3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Servis za jelo


Kuhinjski noževi za svaku potrebu

Posuđe i pribor za jelo ne bi smjeli nedostajati ni u jednom kućanstvu. Neizostavan su kuhinjski dodatak. Ovdje nećete pronaći samo pravu osnovnu opremu noževa, vilica i žlica. Dobit ćete i rješenja za pripremu složenih jela. Također pomažemo djeci da razviju ljubav prema kuhanju. A naše ponude podržavaju organizaciju vaše kuhinje.

Tvrtka Klarstein nudi vam ove različite vrste posuđa i pribora za jelo

Asortiman Klarsteina kreće se od dječjeg posuđa do profesionalne opreme. Na primjer: ako želite kupiti dječje posuđe, možete pronaći tanjure od bambusa sa sretnim licem životinje ili zdjelice sa žlicama. Za osnovnu opremu vaše kuhinje nudimo vam kutiju za pribor za jelo u kojoj možete uspješno organizirati noževe, vilice, žlice ili čak slamke. Naći ćete dovoljno mjesta i za veće kuhinjske dodatke, poput noževa za kruh. Za profesionalnu opremu Klarstein nudi set noževa poznatih marki kao što su Kishiko, Kashira, Kitano ili Kaito. Odgovarajuće daske za rezanje dio su ponude. Na primjer, uključeni su sljedeći kuhinjski alati:

  • Kuharski nož (ponekad se naziva ""Santoku nož"")

  • višenamjenski nož

  • Gulilica za povrće i voće

  • nož za kruh

  • Nož za rezbarenje ili filetiranje

Ukoliko kod nas kupite set noževa, može vam se dostaviti na dva načina. Prvo, može biti u lijepo dizajniranoj kutiji. Ova varijanta je uobičajena za manje setove koji sadrže tri alata za rezanje. Drugo, noževi dolaze u bloku. To nudi mogućnost ponovnog sigurnog pohranjivanja nakon uporabe. Pojedinačni modeli su definitivno oštri. Njihove oštrice stoga ne bi trebale biti slobodno dostupne iz sigurnosnih razloga.

Tipična područja uporabe posuđa i pribora za jelo

Set noževa posebno je neophodan za pripremu tijekom kuhanja. Režete voće, povrće ili meso kako vam treba. Započinje voćem za ukusan doručak, nastavlja se salatom kao prilogom za ručak i završava svečanim pečenjem. Noževi, međutim, mogu biti korisni kao dodatni alat za vizualno atraktivno slaganje gotovih jela. Ako nemate dasku za rezanje, trebali biste kupiti set noževa koji uključuje jednu. Jedino tako možete učinkovito zaštititi svoje radne ploče.

Dječje posuđe prvenstveno je namijenjeno stolu vašeg sina ili kćeri. Stoga, bambus ploče dolaze s nekoliko dijelova. Na taj način možete odvojiti predjelo, glavno jelo i desert. Dijete tako uči jesti pravilnim redoslijedom. Također možete kupiti i dječje posuđe koje je prikladno za neke dijelove pripreme hrane. U zdjelicu sa žlicom vaša kći ili sin mogu staviti, primjerice, voće koje žele pojesti uz kuglicu sladoleda.

Kupnja kuhinjskih noževa: o tome odlučujete sami

Prethodna dva odjeljka pokazuju: U Klarsteinu imate širok izbor. Odlučujući čimbenik je vaša potreba. Na primjer, ako volite i često kuhate i pripremate složena jela, poželjno je kupiti veći set noževa. Ako kuhate, ali cijenite jednostavnost, dovoljna vam je manja verzija.

Pitanja

Koja je razlika između posuđa i pribora za jelo?

Svrha pribora za jelo je opskrbiti tijelo hranjivim tvarima. Oni su alati potrebni za premještanje hrane od tanjura ili zdjele do usta. Svrha traka je omogućiti općenito prihvaćanje hrane. Stoga su uključeni lonci, tanjuri, čaše itd.

Koje vrste kuhinjskih noževa traju najduže?

Posebno se porculan smatra iznimno izdržljivim materijalom. Feldspat, kaolin i kvarc kao podloge za obradu porculanskog posuđa ovdje su izvrsno rješenje jer traju desetljećima.

Kako pravilno očistiti kvalitetne kuhinjske noževe?

Kuhinjskim noževima nije mjesto u perilici posuđa. Treba ih očistiti pod vrućom tekućom vodom s deterdžentom za pranje posuđa i zatim odmah osušiti.
Vrh stranice