3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Pribor za roštiljanje


Pribor za roštiljanje - visoka kvaliteta i veliki izbor u Klarsteinu

Za kvalitetan roštilj potreban je pravi pribor. Odaberite visokokvalitetne pojedinačne dijelove, od kojih mnoge možete koristiti univerzalno. Klarstein nudi pribor za vlastite roštilje. Proizvodi nisu samo proizvedeni prema visokim standardima, već su i precizno skrojeni.

Pribor za plinske roštilje za opušteno večernje roštiljanje

Volite li opušteni roštilj s prijateljima i obitelji? Kvalitetan plinski roštilj objedinjuje mnoge prednosti. Kupnja drvenog ugljena ili upaljača za roštilj više nije potrebna. Ne morate ložiti vatru i ne morate dugo čekati prije nego što sa svojim gostima možete uživati ​​u ukusnom roštilju.

Plinski roštilj zahtijeva malo održavanja. Tada možete biti sigurni da će vas vaš novi roštilj veseliti dugi niz godina. Odaberite visokokvalitetni pribor koji ćete pronaći u velikom izboru kod Klarsteina. Željeli bismo vam predstaviti neke proizvode iz online trgovine Klarstein.de.

Poklopac za roštilj

Plinski roštilj možete ostaviti vani tijekom cijele godine. Ne morate nužno izgraditi šupu. Ipak, dobro je zaštititi plinski roštilj od raznih vremenskih uvjeta. Vlaga može biti problem za materijal, pogotovo ako joj je dugo izložen.

Navlakom ćete svom plinskom roštilju osigurati dovoljnu zaštitu od kiše i oborina. Poklopac za roštilj je napravljen tako da ga možete točno namjestiti na svoj roštilj. Materijal je otporan na vremenske uvjete. Kada pokrivate, provjerite je li roštilj čist i suh ako je moguće. To jamči optimalnu zaštitu čak i tijekom duljeg razdoblja.

Pribor za roštiljanje

Jedan od najvažnijih dodataka plinskog roštilja je posuđe za pečenje. Sastoji se od hvataljki i okretača, pomoću kojih možete lako i jednostavno okretati meso. Kao dodatak možete kupiti i vilicu za roštilj.

Potražnja za priborom za jelo za roštilj je velika. Trebao bi biti izdržljiv i prikladan za vanjsku upotrebu. Važna je i ergonomski oblikovana ručka. Izrađen je od drveta ili visokokvalitetnog metala. Pribor za jelo otporan je na koroziju i iznimno je izdržljiv.

Rešetka za roštilj od nehrđajućeg čelika

Rešetka roštilja izložena je iznimno velikom opterećenju. Ako je jako istrošen, možete ga zamijeniti. Roštilj od nehrđajućeg čelika možete nabaviti u različitim izvedbama. Pribor za roštilj se lako mijenja.

Prednost roštilja od nehrđajućeg čelika u odnosu na model od lijevanog željeza je izuzetno jednostavno čišćenje. Možete ga očistiti četkom ili isprati pod toplom sapunicom. Nije potrebno sunčanje prije prve uporabe.

Roštilj za roštilj

Meso na ražnju okrećite na vatri i postignite posebno nježnu smeđu boju. Meso se ne kuha u vlastitom soku i izuzetno je zdravo. Ako želite koristiti ražanj kao dodatak roštilju, obratite pozornost na kompatibilnost s vašim roštiljem. Treba postojati naprava za podizanje rešetke roštilja. Često možete naknadno ugraditi držač.

Nizozemska pećnica za sve koji žele još fleksibilnije koristiti roštilj

Znalcima roštilja zasjaju oči na riječ Dutch oven! Nije ni čudo, jer masivni lonac je pravo bogatstvo. Robusni lonac od lijevanog željeza s poklopcem i stabilnim tronošcem može učiniti nevjerojatno puno stvari: pogodan je za pečenje, pirjanje, kuhanje i pečenje. Možete ga staviti izravno u vatru ili objesiti iznad vatre na zasebno dostupnu vješalicu. Lonac od lijevanog željeza je prethodno zagrijan i možete ga odmah koristiti. Dostupne su tri veličine. Poklopac ne služi samo kao poklopac, već se može koristiti i kao naopako okrenuta tava. Osim toga, poklopac nudi mogućnost stavljanja ugljena na njega, tako da se lonac loži i odozgo. Ovisno o veličini, lonac je idealan za mala, srednja i velika pečenja, variva, juhe i variva. Kad ga stvarno upoznate, možete u njemu i peći - kruh se u njemu jako dobro peče. Prženje u dubokom ulju također djeluje, lonac za vatru je stvarno svestran! Lonac od lijevanog željeza idealan je za kampiranje, štedite na ostalom kuhinjskom priboru.

Kao posebnu poslasticu nudimo set nizozemskih lula koji se sastoji od više dijelova. Uz narudžbu nizozemske pećnice dobivate lonac s poklopcem i ručkom, čelični lonac s poklopcem, tavu i tavu - naravno, sve od kvalitetnog lijevanog željeza.

Standardi kvalitete pribora za roštilj

Kada je u pitanju pribor za roštilj, najvažniji čimbenik pri odluci o kupnji su visoki standardi kvalitete. Imajte na umu da je pribor podložan velikom opterećenju. Ovo se ne odnosi samo na visoku temperaturu na kojoj pripremate hranu. Na dodacima se također vide različiti vremenski utjecaji.

Odaberete li pribor za roštilj iz Klarsteina, dobivate iznimno visoku kvalitetu. U online trgovini Klarstein.de možete pronaći rešetke za roštilj i ostale dodatke u raznim izvedbama. Pregledajte našu ponudu i odaberite pribor koji želite koristiti.

Vrh stranice