3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Pećnice i mini pećnice s moderne funkcije u Klarsteinu

U modernoj kuhinji koristite pećnicu, mini pećnicu ili ugradbenu pećnicu s mnogo funkcija. Osim gornjeg i donjeg grijanja ili vrućeg zraka, možete peći na roštilju ili pripremiti ukusnu pizzu u pećnici. Možete integrirati pojedinačne pećnice u visoki ormar. Ploča za kuhanje ugrađuje se odvojeno u radnu ploču.

Set jednostavne ili ugradbene pećnice

U ponudi su zasebne pećnice koje možete kombinirati s pločom za kuhanje po želji. Ova se opcija preporučuje ako već imate ploču za kuhanje. Alternativno, možete se odlučiti za set za pečenje. Setovi sadrže ili ploču za kuhanje ili kombinaciju ploče za kuhanje i nape.

Želite li svoju kuhinju u potpunosti opremiti novim električnim uređajima, ovaj set je pristupačna opcija. Dobivate visokokvalitetnu opremu i štedite novac u usporedbi s kupnjom pojedinačno. Garniture se mogu fleksibilno integrirati u bilo koju ugradbenu kuhinju.

Važno je znati:

Za razliku od klasične električne pećnice, ugradbene pećnice imaju svoju upravljačku ploču. Isto vrijedi i za ploču za kuhanje. Na taj način možete dizajnirati svoju kuhinju individualno prema svom ukusu i potrebama.

Kupite pećnicu i integrirajte je u visoku jedinicu

Za ugradnju pećnice potreban vam je visoki ormarić koji je spreman za ugradnju uređaja. Prednost je u tome što ugradbenu pećnicu možete ugraditi u visini očiju. Više se ne morate saginjati da uzmete sadržaj. Isto vrijedi i za kontrolu napredovanja kroz veliko staklo.

Ugradbene pećnice iz Klarsteina svojim dizajnom i načinom integracije u kuhinju temelje se na američkom modelu. Smatraju se daljnjim razvojem klasične ugradbene pećnice, gdje ploča za kuhanje i pećnica imaju jednu upravljačku ploču. Dizajn kuhinje izgleda dinamičnije i modernije zahvaljujući zasebnoj ugradnji ugradbene pećnice i ploče za kuhanje.

Važno je znati:

Ugradbene pećnice imaju standardizirane dimenzije. To znači da ga možete ugraditi u svaki visoki ormarić, bez obzira na model kuhinje. Ali provjerite je li visoka jedinica spremna za integraciju ugradbene pećnice. Raspored vrata iznad i ispod jedinice mora biti ujednačen. Ovi visoki ormari se mogu naručiti za gotovo sve kuhinjske programe.

Značajke ugrađene pećnice

Ugradbene pećnice impresioniraju ne samo svojim elegantnim dizajnom, već i vrlo dobrim funkcijama. Zaslon u sredini upravljačke ploče prikazuje postavljenu temperaturu i odgovarajući program. Nakon isključivanja možete trajno očitati vrijeme.

Komora za kuhanje mnogih modela ima volumen od 70 litara. To je dovoljno za pečenje ili prženje na nekoliko razina. Zahvaljujući zasebnoj razini pečenja pizze, možete osigurati da podloga za pizzu bude hrskava i da preljev ostane sočan. Ugradbene pećnice su svestrane i jednostavne za korištenje.

Prednosti pri kupnji mini pećnice od Klarsteina

Sviđa li vam se izgled prošlog stoljeća, kada su kuhinjski aparati bili pravi ukras? Neke ugradbene pećnice i mini pećnice iz Klarsteina dizajnirane su u retro stilu. Zanimljive boje poput crne ili krem ​​te nostalgične tipke za upravljanje podsjećaju na prošla vremena. Uskladite dizajn svojih električnih uređaja s kuhinjskim namještajem ili postavite zanimljive naglaske.

Dostupne su i popularne mini pećnice. Mini pećnica nudi alternativu koja štedi prostor za mala kućanstva. Mini konvekcijska pećnica može se nositi sa svim izazovima, bilo da se radi o kolaču ili pizzi. Tu je i prostor za pripremu ražnjića ili piletine na žaru. Mala pećnica ili mini pećnica stoga je više nego prikladna alternativa većoj pećnici.

Set za pečenje nove kuhinjske opreme

Renovirali ste kuhinju i želite kupiti potpuno nove električne uređaje, poput pećnice ili ugradbene pećnice? Tada je električni štednjak u kombinaciji s parnim odvodnikom pravi izbor za vas. Set ugradbenih peći dostupan je u različitim izvedbama. Prilagodite karakteristike i dizajn ugradbenog štednjaka i nape svojoj kuhinji.

Preporuča se korištenje kuhinjske nape u svakoj kuhinji. Upija masnoću i neugodne mirise. Na taj način možete spriječiti masne pare koje dopiru do kuhinjskog namještaja tijekom kuhanja. Modeli su opremljeni filtrom i mogu raditi bez vanjskog usisavanja.

Želite kupiti pećnicu, a ističete elegantan dizajn i visoku funkcionalnost? Klarstein vam nudi širok izbor modela pećnica, kao što su mini pećnice, pećnice sa staklokeramičkim pločama za kuhanje i ugradbene pećnice, koje možete kupiti i u kompletu. Provjerite ponudu na web stranici Klarstein.

Vrh stranice