Stolne perilice posuđa

Amazonia 6, perilica posuđa, 1300W, F, 49dB, 6 kompleta posuđa, upravljanje tipkama
Amazonia 6 perilica posuđa Crna 55 cm 43,5 cm
343,90 € 430,00 €
Amazonia 6 Smart Dishwasher App Control Samostojeći 1380W
Amazonia 6, inteligentna perilica posuđa 1 55 cm Perilica posuđa
400,90 € 429,90 €
Amazonia 6 Smart Dishwasher App Control Samostojeći 1380W
Amazonia 6, inteligentna perilica posuđa 1 55 cm Perilica posuđa
397,90 € 429,90 €
Oceana, perilica posuđa, samostojeća, bez ugradnje, 860 W, energetska klasa F, bijela
Oceana perilica posuđa 2 6 Ltr 6
289,90 € 430,00 €
Amazonia 6, perilica posuđa, 1300W, 6 kompleta posuđa, upravljanje tipkama
Amazonia 6, perilica posuđa 6 0 55 cm
343,90 € 640,00 €
Havasia UV 8, perilica posuđa, UV svjetlo, samostojeća / ugradbena, 1620 W
Havasia UV 8, perilica posuđa 55 cm Perilica posuđa 28 kg
421,90 € 597,00 €
Havasia UV 8 Neo, stolna perilica posuđa, UV svjetlo, samostojeća / ugradbena, 1380W
Havasia, UV 8 Neo, stolna perilica posuđa 55 cm Perilica posuđa 28 kg
387,90 € 597,00 €
Lagoona, perilica posuđa, EEK F, 1380 W, 6,5 l, 6 setova posuđa, bijela
Lagoona perilica suđa 0 55 cm Perilica posuđa
338,90 € 537,00 €
Amazonia 6 Secret, ugradbena perilica posuđa, 6 programa, bijela
Amazonia 6 Secret perilica posuđa 6 1820 Ltr 0
429,90 €
Havasia UV 6, perilica suđa, UV-svjetlo, samostojeća, 1380W
Havasia UV 6, perilica posuđa 55 cm Perilica posuđa 21 kg
305,90 € 533,00 €
Havasia UV 6 Luminance, perilica posuđa, UV svjetlo, staklena fronta, samostojeća, 1380W
Havasia UV 6 Luminance, perilica posuđa 55 cm Perilica posuđa 21 kg
355,90 € 479,90 €
Havasia UV 6, perilica suđa, UV-svjetlo, samostojeća, 1380W
Havasia UV 6, perilica posuđa 55 cm Perilica posuđa 21 kg
304,61 € 533,00 €
Havasia UV 6 Luminance, perilica posuđa, UV svjetlo, staklena fronta, samostojeća, 1380W
Havasia UV 6 Luminance, perilica posuđa 55 cm Perilica posuđa 21 kg
364,90 € 479,90 €
Melville 3, perilica suđa, samostojeća, bez instalacija, 3 seta posuđa, razred energetske učinkovitosti F
Melville 3, perilica suđa 10041183_energy_label 42 cm 16,5 kg
589,90 €
Havasia UV 6 Secret, ugradbena perilica posuđa, UV svjetlo, 6 programa
Havasia UV 6 Secret, ugradbena perilica posuđa 55 cm Perilica posuđa 26,5 kg
469,97 € 587,00 €
Azuria, perilica posuđa, EEK F, 1380W, 6,5L, 6 setova posuđa, prednja strana od stakla, bijela
Azuria perilica posuđa 6 0 55 cm
325,90 € 427,00 €

Kupnja stolne perilice posuđa - savršen vodič

Stolna perilica posuđa osnovni je uređaj u modernoj kuhinji. Kompaktna je i jednostavna za korištenje te je stoga idealna za male stanove ili urede s ograničenim prostorom. Također je odličan izbor za samce ili parove koji nemaju puno posuđa za pranje. U usporedbi s običnim perilicama posuđa, stolna perilica je energetski učinkovitija i štedi vodu.

Stolna perilica posuđa nije samo praktično rješenje za male prostorije. Također predstavlja učinkovit način za održavanje čistoće posuđa uz uštedu vode i energije. Zahvaljujući malim dimenzijama, ne samo da se lako skladišti, već i transportira. Stoga je izvrstan izbor za vas ako se često selite.

Nathodne perilice posuđa, unatoč svojoj maloj veličini, mogu oprati nevjerojatnu količinu posuđa. Također su opremljene različitim programima za pranje različitih vrsta posuđa i pribora za jelo. To ih čini univerzalnim alatom u svakoj kuhinji.

Razumijevanje asortimana stolne perilice posuđa

Stolna perilica posuđa je puno više od tek malog, praktičnog uređaja. Ima potencijal igrati bitnu ulogu u vašoj kuhinji. Pogotovo u kućanstvu koje teži održivosti i učinkovitosti.

Sa stolnom perilicom posuđa ne samo da možete uštedjeti vrijeme i trud pri pranju posuđa, već i smanjiti potrošnju vode. Na taj način doprinosite i zaštiti okoliša.

Nathodne perilice posuđa također su svestrani uređaji. Možete čistiti različite vrste posuđa i pribora za jelo, od šalica i čaša do tanjura i zdjela. Neki modeli imaju i posebne programe za osjetljivo posuđe ili tvrdokornu prljavštinu.

Unatoč svojoj kompaktnosti, stolne perilice posuđa mogu oprati respektabilnu količinu posuđa. U stolnu perilicu posuđa se obično može smjestiti šest standardnih kompleta posuđa, što je čini idealnom za manja kućanstva ili urede. Osim toga, jednostavne su za korištenje i održavanje, što ih čini praktičnim izborom za sve one koji traže učinkovito i jednostavno rješenje za pranje posuđa.

Prednosti mini stolne perilice posuđa

Mini stolna perilica posuđa nudi mnoge prednosti. Jedan od najvažnijih je ušteda prostora. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, lako stane na radnu površinu.

Stane čak iu malu kuhinju i ne zauzima puno prostora. Također je lagana i prenosiva, što je čini idealnom za korištenje u kućama za odmor ili mobilnim kućicama.

Još jedna prednost mini stolne perilice posuđa je njena energetska učinkovitost. Troši manje vode i struje od obične perilice posuđa.

To može dovesti do značajnih ušteda u troškovima energije. Također smanjuje potrošnju vode, što je dobro za okoliš.

Konačno, minijaturna stolna perilica posuđa također je vrlo jednostavna za korištenje. Nudi niz programa pranja dizajniranih za različite vrste posuđa i stupnjeve onećištenja. Umetanje i uklanjanje posuđa je jednostavno, a perilica zahtijeva minimalno održavanje.

Stolna perilica posuđa vrlo je praktična kupnja, posebno za samačka kućanstva.

Glavne funkcije koje bi trebala imati mala stolna perilica posuđa

Postoje neke važne značajke koje treba uzeti u obzir pri kupnji male stolne perilice posuđa. Prije svega, treba obratiti pozornost na kapacitet. Dobra mini stolna perilica posuđa trebala bi moći oprati najmanje šest standardnih kompleta posuđa. Također bi trebala imati različite programe pranja, koji odgovaraju različitim potrebama čišćenja.

Druga važna značajka je energetska učinkovitost. Dobra mini stolna perilica posuđa trebala bi biti energetski učinkovita i trošiti malo vode. To ne samo da je korisno za okoliš, već također može pomoći u smanjenju operativnih troškova.

Konačno, trebali biste obratiti pozornost na jednostavnost korištenja. Dobra mala stolna perilica posuđa trebala bi biti jednostavna za rukovanje i održavanje. Umetanje i uklanjanje posuđa bi također trebalo biti jednostavno. Upute za korištenje bi trebale bit jasne i razumljive.

Kako povećati učinkovitost stolne perilice posuđa

Ako želite maksimalno povećati učinkovitost stolne perilice posuđa, slijedite nekoliko savjeta. Uvijek provjerite je li uređaj napunjen posuđem prije nego što ga uključite. To ne samo da smanjuje potrošnju vode, već također osigurava učinkovitije čišćenje.

Još jedan savjet je odabrati pravi program pranja za vrstu posuđa koje želite prati. Većina perilica posuđa ima različite programe prilagođene različitim vrstama posuđa i nečistoćama. Odabirom adekvatnog programa osigurat ćete učinkovito pranje posuđa. Uređaj tako ne troši više energije nego što je potrebno.

Na kraju, trebali biste redovito čistiti filtre perilice posuđa i paziti da krakovi za pranje nisu začepljeni. To pomaže u održavanju učinkovitosti uređaja. Osim toga, jamči da će vaše posuđe uvijek biti čisto i sjajno.

Korak po korak upute za korištenje stolne perilice posuđa

Korištenje stolne perilice posuđa vrlo je jednostavno. Evo detaljnog vodiča, koji će vam zasigurno pomoći.

 • Punjenje perilice posuđa: Započnite stavljanjem prljavog posuđa u perilicu posuđa. Pazite da predmeti nisu preopterećeni i da se ne dodiruju jedan s drugim.
 • Odabir pravog programa: Odaberite program pranja koji najbolje odgovara vrsti posuđa. Većina uređaja ima na raspolaganju različite programe. Od brzog ciklusa ispiranja za malo zaprljano posuđe do intenzivnog ciklusa pranja za jako zaprljano posuđe.
 • Napunite deterdžent: stavite preporučenu količinu deterdženta u predviđeni odjeljak. Neke perilice posuđa imaju i odjeljak za sredstvo za ispiranje, koji također treba napuniti.
 • Pokretanje perilice posuđa: Zatvorite vrata perilice posuđa i pritisnite tipku za pokretanje. Perilica zatim pokreće odabrani program pranja.
 • Vađenje posuđa: Nakon završetka programa, otvorite vrata i ostavite posuđe da se ohladi nekoliko minuta prije nego što ga izvadite.

Što treba i što ne treba raditi kada koristite minijaturnu stolnu perilicu posuđa

Kao i za svaki uređaj, postoje određene preporuke koje treba uzeti u obzir pri korištenju mini stolne perilice posuđa. Ovo su neke od njih.

Ovo čini:

 • Provjerite je li uređaj potpuno napunjen posuđem prije uključivanja. Time se povećava učinkovitost i štedi energija.
 • Odaberite pravi program pranja za vrstu posuđa koje želite očistiti. Time se osigurava učinkovito pranje posuđa i štednja energije.
 • Redovito čistite filtre i ispirajte ruke. To pomaže u održavanju učinkovitosti perilice posuđa i osigurava da vaše posuđe uvijek bude čisto i sjajno.

Ne ovo:

 • Ne preopterećujte uređaj. To može dovesti do nepravilnog pranja posuđa i neučinkovitog rada uređaja.
 • Nemojte koristiti previše deterdženta. To može uzrokovati pretjerano stvaranje pjene i moguće oštećenje uređaja.

Gdje kupiti stolnu perilicu posuđa: Preporuke

Postoje mnoga mjesta gdje možete kupiti stolnu perilicu posuđa. Najbolja mjesta uključuju trgovine elektronikom i internetske trgovine. Međutim, važno je malo istražiti i pročitati recenzije prije kupnje kako biste bili sigurni da kupujete kvalitetan proizvod.

Najpopularnije marke stolnih perilica posuđa uključuju Bosch, Siemens i AEG. Ovi su brendovi poznati po svojim visokokvalitetnim proizvodima i nude veliki izbor modela.

Pri kupnji stolne perilice posuđa također je važno pogledati jamstvo. Dobro jamstvo može vam pružiti mir i pomoći vam uštedjeti novac u slučaju kvarova ili problema.

Savjeti za njegu male stolne perilice posuđa

Pravilna njega i održavanje mogu uvelike produljiti vijek trajanja vaše male stolne perilice posuđa i poboljšati njenu učinkovitost. Evo nekoliko savjeta za čišćenje i održavanje.

 • Redovito čistite filtre: filtri u perilici posuđa pomažu uhvatiti ostatke hrane i s vremenom se mogu začepiti. Redovito ih čistite kako biste održali učinkovitost uređaja.
 • Provjerite ruke za pranje: ruke za pranje u perilici posuđa pomažu u ravnomjernoj raspodjeli vode među posuđem. Provjerite nisu li blokirani i mogu li se slobodno okretati.
 • Koristite pravi deterdžent: Nisu svi deterdženti prikladni za sve perilice posuđa. Provjerite koristite li proizvod koji je prikladan za vaš uređaj.
 • Redovito pokrećite cikluse čišćenja: Čak i ako redovito koristite perilicu posuđa, može biti korisno s vremena na vrijeme pokrenuti ciklus čišćenja. To će pomoći u uklanjanju naslaga i održavanju uređaja svježim i čistim.

Stolna perilica posuđa - Zaključak

Stolna perilica posuđa je praktičan i učinkovit uređaj. Idealan za male domove ili urede, može pomoći u smanjenju potrošnje vode i poboljšanju energetske učinkovitosti. Uz pravilnu njegu i održavanje stolne perilice posuđa, možete osigurati mnogo godina pouzdanog rada. Bez obzira jeste li pojedinac koji traži jednostavno rješenje za pranje posuđa ili malo kućanstvo koje pokušava biti ekološki prihvatljivije, stolna perilica posuđa može biti savršen izbor za vas.

Vrh stranice