Kuhala za vodu

OSTFRIESE, KUHALO, 2-U-1, ČAJNIK, 1,7 L, 2200 W, LED, NEHRĐAJUĆI ČELIK, STAKLO Pobjednik testiranja
Ostfriese kuhalo za vodu Srebrna metalik Električno kuhalo za vodu 2200 watt
103,90 € (782,83 kn)
Garcon, kuhalo za vodu, 1 L, 2000 W, funkcija održavanja temperature, guščji vrat, nehrđajući čelik
Garcon kuhalo za vodu Električno kuhalo za vodu Srebro 2000 watt
55,90 € (421,18 kn) 68,00 € (512,35 kn)
-17%
Garcon, kuhalo za vodu, 1 L, 2000 W, funkcija održavanja temperature, guščji vrat, nehrđajući čelik
Garcon kuhalo za vodu Električno kuhalo za vodu Crna 2000 watt
58,90 € (443,78 kn) 79,90 € (602,01 kn)
-26%
Hot Springs, spremnik za toplu vodu, 5l, spremnik za vodu od nehrajućeg čelika
Hot Springs spremnik za toplu vodu 5l Crna
133,90 € (1.008,87 kn) 179,00 € (1.348,68 kn)
-25%
Hot Spring, točionik vruće vode, 5l, spremnik za vodu od nehrđajućeg čelika, 45-95 °C, bijeli
Hot Spring točionik vruće vode BIjela
139,90 € (1.054,08 kn)

Instant kuhala za vodu

Ekspres lonac je praktičan pomoćnik koji vam može znatno olakšati život. Jedan je od najvažnijih kućanskih aparata koji nam omogućuje brzu pripremu toplih napitaka poput čaja, kave ili čokolade. Naša ponuda je zaista raznolika, tako da ćete sigurno pronaći onaj koji će odgovarati vašim potrebama i zamislima.

U današnje vrijeme kuhala za vodu dolaze u mnogo različitih dizajna i materijala. Bilo da tražite jednostavan i bazičan model ili nešto dizajnerskije i sofisticiranije, mi imamo upravo ono što tražite.

Kuhala za vodu zauzimaju posebno mjesto u kućanstvima. Povezani su s udobnošću, udobnošću i toplinom. Instant kuhala za vodu mogu biti izrađena od raznih materijala - od lijevanog željeza do plastike. Svaki kotlić ima svoj karakter, prednosti i nedostatke. Odaberite prema

Po dizajnu

Kuhala za vodu mogu se koristiti za kuhanje vode i pripremu čaja, kave ili drugih napitaka. Osim toga, čajnici se mogu koristiti kao ukrasni element u kuhinji. Neka kuhala za vodu imaju retro dizajn, dok su druga modernija. Tu su i kuhala za vodu zanimljivih uzoraka i boja. Najpopularniji kotlovi su bijeli, crveni ili crni. Čajnici također mogu biti ukrašeni slikama životinja, cvijeća ili drugih uzoraka.

Instant kuhala prema materijalu

Prilikom odabira savršenog kuhala za vodu važno je obratiti pozornost na materijal od kojeg je izrađen. Najpopularniji materijali su plastika, nehrđajući čelik i aluminij. Svaki materijal ima svoje prednosti i nedostatke, koji se moraju uzeti u obzir prije kupnje.

Plastični kuhala za vodu:

  • Glavna prednost plastičnih kuhala za vodu je njihova niska cijena. Osim toga, plastični kuhala za vodu su lagani i jednostavni za korištenje. Glavni nedostatak plastičnih kuhala za vodu je njihova lošija kvaliteta.

Kuhala za vodu od nehrđajućeg čelika:

  • Kuhala za vodu od nehrđajućeg čelika su izdržljivija od plastičnih kuhala za vodu. Osim toga, kuhala za vodu od nehrđajućeg čelika imaju lijepu sjajnu površinu. Međutim, viša cijena vas može obeshrabriti.

Aluminijski kuhala za vodu:

  • Aluminijska kuhala za vodu su lagana i jednostavna za korištenje. Aluminijski kuhala za vodu također imaju dobru toplinsku vodljivost. Nedostatak aluminijskih kuhala za vodu je što se brzo prekrivaju oksidima.

Staklena kuhala za vodu:

  • Staklena kuhala za vodu spadaju u vrlo elegantan, moderan i jednostavnog dizajna kuhinjske dodatke, pogotovo kada imaju pozadinsko osvjetljenje. Glavni nedostatak ovih kuhala za vodu u odnosu na druge je relativno često nakupljanje kamenca.

Ekspres lonci prema volumenu

Lonci pod pritiskom dostupni su u različitim veličinama ovisno o volumenu. Ovo je jedan od najvažnijih čimbenika pri kupnji električnih kuhala za vodu. Izbor ovisi prvenstveno o broju članova kućanstva. Treba uzeti u obzir da od jedne litre vode možete skuhati 4-5 šalica kave, čaja ili nekog drugog napitka. Najčešći kotlovi imaju volumen od 1 litre. Dostupni su i kuhala za vodu od 2 litre i više.

Najvažniji pomagači u kuhinji

Ekspres lonci neizostavan su dio svake kuhinje. Glavna prednost električnih kuhala za vodu je njihova brza i jednostavna upotreba. Instant kuhala za vodu vrlo su praktična za korištenje i možete se počastiti zaista ukusnim čajem ili kavom u samo nekoliko minuta.

No, ako ste ljubitelj kvalitetne kave i želite se počastiti njezinim punim okusom i mirisom, svakako će vas privući naši elegantni aparati za kavu koji mogu podnijeti i najzahtjevnija očekivanja. U našoj e-trgovini pronaći ćete veliki izborkuhinjskih pomoćnika i kuhinjskih dodataka koji će vam olakšati svakodnevno kuhanje (ponekad i obavezan zadatak) u kuhinji. Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate pomoć, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Uvijek vam rado možemo pomoći!

Vrh stranice