3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Koševi za smeće


Kanta za smeće

Tvrtka Klarstein nudi Vam kvalitetne i moderne košare u raznim veličinama i izvedbama. Vrlo su jednostavni za rukovanje i impresioniraju svojim atraktivnim dizajnom. Mnoge kuhinjske kante za otpad opremljene su sustavom za razvrstavanje otpada. Time je kućni otpad vrlo jednostavno odvajati od organskog otpada i otpada u žuti spremnik. Možete birati različite modele gdje jedan pladanj ima 2 pretinca. Sa sustavom Ordnungshüter 3 nudimo vam sustav razvrstavanja otpada u kojem je kanta za otpad podijeljena u 3 odjeljka. Svi proizvodi izrađeni su od nehrđajućeg čelika i finiširani praškastom bojom. Unutar ćete pronaći praktične držače za košare koji se mogu brzo ukloniti.

Cleansmann i Cleanton kante za smeće

Ova dva modela imaju mnogo sličnosti i samo nekoliko razlika. Prikladni su ne samo za kuhinju, već i za kupaonicu, hodnik, vrt i svugdje gdje se želite brzo i pouzdano riješiti otpada. Zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu i atraktivnom dizajnu, mogu se dobro uklopiti u cjelokupnu sliku interijera ili eksterijera. Volumen oba modela je 50 litara, što je puno. Otpad je bez mirisa i dobro zatvoren. U oba slučaja radi se o spremniku sa senzorom. Ako želite baciti smeće, možete to učiniti bez dodirivanja. Ako se pomaknete unutar 20 cm ili manje, košara sa senzorom će se automatski otvoriti. Sada ostaje otvoren 5 sekundi, a zatim se sam zatvara. Također možete kontrolirati kantu za smeće pritiskom na gumb.

Redar 3 - Kanta za smeće sa 3 pretinca

Uz Ordnungshüter 3, razvrstavanje otpada je povjetarac. Unutra se nalaze tri robusne kante koje su jasno odvojene jedna od druge. Kanta za organski otpad ima zelenu naljepnicu, kanta za obični kućni otpad ima smeđu naljepnicu, a plastična kanta ima žutu naljepnicu. Kanta se otvara sprijeda za pražnjenje smeća. To je moguće zahvaljujući integriranom otvaranju prednjeg poklopca. Imate mogućnost uklanjanja svake kante pojedinačno, ispražnjenja i ponovnog umetanja.

Kanta za otpad za 2 odjela - kućni otpad i organski otpad

Različiti modeli imaju ili jedan pretinac ili 2 pretinca. U drugom slučaju, to su kante na pedale ili kante sa senzorom, koje omogućuju jasno odvajanje običnog kućnog otpada od organskog otpada. Ako više volite rad sa senzorom, između ostalog možete birati između sljedećih modela:

  • Velemajstor smeće
  • Senzor za smeće Royal ili
  • Senzorska košara bez dodira Ultraclean.

Ove košare imaju odlučujuću prednost, jer su opremljene ne samo filtrom za mirise, već i stabilnom ozonskom sterilizacijom. Omogućuje sigurno i pouzdano uništavanje približno 90% virusa i bakterija pronađenih u otpadu. Zahvaljujući senzoru, kuhinjsku košaru ne morate otvarati ručno. Ako zumirate na 20 cm ili bliže, to će se dogoditi automatski. Zatim imate 5 sekundi da ponovno napunite otpad jer će se kanta zatim ponovno zatvoriti.

Kupite kantu za smeće - rado ćemo vas savjetovati!

Jeste li zainteresirani i želite li kupiti kantu za smeće? Tada će nam biti drago ako nas kontaktirate. Rado ćemo vam pomoći u odabiru.

Vrh stranice