3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Kompaktni toranjski ventilator: visoka učinkovitost i lijep dizajn

Klimatske promjene dovode do sve češćih toplinskih valova u ljetnim mjesecima. Mnogi ljudi jecaju na rekordnim temperaturama, posebice u zatvorenim prostorima, koje predstavljaju golem fizički teret. Možete stvoriti mnogo ugodniju atmosferu sa stupnim ventilatorom: Stvoreni vjetar djeluje kao rashlađujući učinak - bolje podnosite visoke temperature. Kompaktni podni ventilatori posebno su prikladni za tu svrhu.

Dobrodošli osvježenje iz ventilatora u domovima i uredima

Podni ventilator u obliku stupa odlikuje se kompaktnom konstrukcijom i elegantnim dizajnom. Zahvaljujući tankom dizajnu, možete ga fleksibilno postaviti u kut ili na drugo mjesto u sobi. Kada je riječ o ventilatoru tornja ili ventilatoru na stalku, prvi vrlo štedi prostor u usporedbi s drugim. Još jedan plus je atraktivan izgled. Visokokvalitetni toranjski ventilator idealan je za moderan životni ili uredski prostor. Ovi modeli ekskluzivnog dizajna također pružaju vrijedne usluge u ugostiteljskim objektima i maloprodajnim objektima.

Snažan samostojeći ventilator s mnogo funkcija

Ventilatori u ovoj trgovini uvjeravaju velikim protokom zraka i niskom potrošnjom energije. Učinkovitost je impresivna: većina modela cirkulira nekoliko stotina kubičnih metara zraka na sat i treba im samo oko 40 do 50 vata. To jamči osvježavajući učinak čak i pri vrlo visokim sobnim temperaturama. Kod nekih ventilatora možete uključiti horizontalnu oscilaciju: tada se stupni ventilator okreće pod određenim kutom i opskrbljuje prostoriju svježim povjetarcem na velikoj površini. Proizvodi marke omogućuju različite brzine, najbolji modeli impresioniraju gadgetima kao što je prirodni način rada. Na postavci "Priroda" mijenja se jačina ventilacijske struje - osjećate se kao da ste vani! Ventilatori s filterom dodatno uklanjaju prašinu i prljavštinu iz zraka u prostoriji.

Ventilator u tornju: tihi rad i praktična upotreba

Visoke performanse i istovremeno niska buka: Ovo je još jedna prednost stupnih ventilatora. Minimalne emisije buke su korisne u radnom okruženju. Mnogi korisnici također cijene tihi ventilator u stanu. Svi modeli u trgovini Klarstein jednostavni su za rukovanje - to je također važan kriterij pri kupnji. Na primjer, možete kupiti toranjski ventilator s daljinskim upravljačem. Ako želite uključiti ili isključiti ventilator postolja, to možete učiniti iz udobnosti svoje stolice ili stola. Također možete promijeniti brzinu pomoću daljinskog upravljača. Mnogi ventilatori u ovoj kategoriji imaju timer kao dodatnu funkciju: programirajte podni ventilator prema potrebi i on će se uključiti ili isključiti u određeno vrijeme. Komforni ventilatori također imaju integrirani senzor temperature. Snaga strujanja zraka automatski se prilagođava trenutnoj temperaturi u prostoriji.

Kupite individualno prikladan toranjski ventilator od Klarsteina

U ovoj trgovini možete birati između mnogih stupnih ventilatora koji se razlikuju, primjerice, u izvedbi, funkcijama i boji. Detaljne opise i sve relevantne tehničke podatke možete pronaći na stranicama pojedinačnih proizvoda. Veličina prostorije igra glavnu ulogu u odluci: ako je soba velika, preporučuje se toranjski ventilator odgovarajuće snage. Svi modeli mogu se naručiti od Klarsteina za atraktivan omjer cijene i učinka. Ulažete u kvalitetu - ventilatori na postolju pouzdano će obavljati svoju ulogu dugi niz godina. Uz udoban ventilator brendirane kvalitete, vruć i ustajao zrak u prostoriji zauvijek je stvar prošlosti!

Vrh stranice