3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Kutije za ručak

Ručak

Kutije za ručak izvrstan su dodatak kuhinji. Kutija za ručak je prijenosna posuda u kojoj možete jednostavno nositi hranu. Kutija za hranu može biti izrađena od metala, plastike, stakla ili drugih materijala. Kutije za ručak često su izolirane kako bi sadržaj bio topao ili hladan. Obično ih nose djeca kada idu u školu ili na izlete. Neke kutije za ručak imaju odjeljke u koje se mogu staviti različite namirnice.

Pakiranje kutija za ručak može biti dobar način da uštedite novac i jedete zdravije. Donošenje hrane u vlastitoj kutiji za ručak također može biti ekološki prihvatljivije od kupnje ručka u restoranu ili negdje drugdje. Ako razmišljate o kupnji kutije za ručak, sigurno nećete požaliti. Pogledajte našu ponudu kvalitetnih lunch boxova i pročitajte više o lunch boxovima za hranu u ovom članku.

Koje vrste kutija za ručak možete pronaći ovdje?

U našem širokom asortimanu kutija za ručak možete pronaći nekoliko vrsta kutija u kojima hranu možete nositi od kuće do mjesta ili obrnuto. Osim toga, možda će vas zanimati i dizajn kutija za ručak, koji je minimalistički. Naš asortiman oduševit će i vaše mališane koje može oduševiti veseli dizajn.

 • Set za doručak - naši setovi za doručak oduševit će vas ne samo svojom funkcijom već i dizajnom. U ponudi ćete pronaći prekrasne varijante boja setova za doručak za odrasle kao i setova za doručak s motivom za djecu. Set za doručak može sadržavati 4-6 odjeljaka za hranu. Uz set za doručak svakako ćete cijeniti bočicu koju možete koristiti i u druge svrhe, primjerice tijekom sporta.

 • Kutija za grickalice za djecu i odrasle - u našem asortimanu kutija za ručak nudimo i zasebne kutije za grickalice u koje možete rezati voće ili neki drugi lagani zalogaj. Snack box je kutija za ručak pogodna za gušću tekuću hranu. Očarat će vas svojim dizajnom i bojom. U ponudi imamo i manju kutiju za ručak - kutiju za užinu Schmatzfatz easy

 • Lunch box - kutija za ručak za djecu - lunch box je odlična kutija za ručak u koju možete spakirati ručak za svoje dijete. Lijepog je šarenog dizajna i lijepih uzoraka među kojima će se sigurno odlučiti i najzahtjevnije dijete. Možda će vas zanimati i veličina kutije za ručak jer ovu kutiju za ručak možete podijeliti na 2, 4 ili čak do 6 odjeljaka. Ovo će svakako obradovati ljubitelje raznovrsne hrane.

Kojim karakteristikama vas naša kutija za ručak može zadovoljiti?

 • Zasebno zatvoreni pojedinačni pretinci u kutiji za ručak. To znači da čak i ako u ručak spakirate npr. paprike, sir, kobasice i npr. voće, pojedine namirnice neće pokupiti mirise ostalih. Poklopac dobro brtvi, a zahvaljujući umetcima za odvajanje hranu možete odvojeno čuvati u kutiji za ručak.

 • Mogućnost pranja kutije za ručak u perilici posuđa. Budući da se dodatne posude također mogu ukloniti, kutija za ručak se vrlo lako čisti.

 • Sigurni poklopci koji se mogu zatvoriti - zahvaljujući kojima možete vrlo lako zatvoriti kutiju za ručak i savršeno je zatvorena. Ne morate brinuti da će vam se hrana iz kutije za ručak prosuti u torbu.

 • Lunch box je pogodan za guste tekućine kao što su svježi sir, kaša ili jogurt. Međutim, nije prikladan za rijetke tekućine kao što su voda, mlijeko ili sok i drugo.

Od kojih materijala može biti izrađena kutija za ručak?

 • Plastična kutija za ručak - odlikuje se malom težinom, mogućnošću zagrijavanja u mikrovalnoj pećnici i pranja u perilici posuđa. Naše kutije za ručak ne sadrže BPA, što znači da nemaju štetan učinak na naše zdravlje.

 • Kutija za ručak od nehrđajućeg čelika - iako spada u teže kutije za ručak u odnosu na plastične, oduševit će vas njena dobra otpornost i izdržljivost. Međutim, nije ga moguće staviti u mikrovalnu.

Kako odabrati kutiju za ručak?

 • Volumen kutije za ručak - odaberite veličinu kutije za ručak na temelju svojih prehrambenih navika i broja porcija.

 • Čišćenje kutije za ručak – ako imate perilicu posuđa, svakako odaberite kutiju za ručak koju možete bez problema i oštećenja prati u ovom kućanskom aparatu.

 • Broj pretinaca u kutiji za ručak - odaberite kutiju za ručak koja ima dovoljno pretinaca. Ako uz glavno jelo imate naviku jesti nekoliko priloga, svakako odaberite kutiju za ručak s više pretinaca. Najpopularnije su kutije za ručak koje imaju najmanje 2 ili 4 pretinca, ali imamo i kutije za ručak sa 6 pretinaca

 • Dizajn - Odaberite dizajn koji vam se sviđa. Postoji mnogo kombinacija boja kutija za ručak pa ćete sigurno odabrati onu pravu za sebe. Uživat će i djeca, kojima su namijenjene šarene kutije za ručak s razigranim motivom.

Koje su prednosti kupovine na Klarstein.sk?

 • Puno dizajnerskih kutija za ručak na jednom mjestu.
 • Besplatna dostava u cijeloj Slovačkoj pri plaćanju karticom unaprijed.
 • Za proizvode koji su označeni kao brza dostava jamčimo da će biti isporučeni unutar dva radna dana.
 • Produženo jamstvo za naše proizvode - jamčimo 3 godine.

Često postavljana pitanja

Čemu služi kutija za ručak?

Lunch box je spremnik koji se koristi za prijevoz hrane, obično na posao ili u školu. Obično je izrađen od metala ili plastike, prilično je hermetički zatvoren, lagan i sadrži odjeljke za nekoliko namirnica.

Mogu li prati kutiju za ručak u perilici posuđa?

Naše kutije za ručak možete jednostavno prati u perilici posuđa. Ovo se odnosi na plastične kutije za ručak bez BPA, kao i na kutije za ručak od nehrđajućeg čelika.

Je li sigurno koristiti plastične kutije za ručak?

Istina je da je plastika opasna. Vaše plastične kutije za ručak ispuštaju otrovne kemikalije poput BPA u hranu pohranjenu u njima. Međutim, ako imate plastičnu kutiju za ručak, ali ta kutija za ručak ne sadrži BPA, ne morate se brinuti da će imati negativne učinke na vaše zdravlje.

Vrh stranice