Električne deke, jastuci


. Uživajte u toplini električnih deka i jastučića za grijanje - užitak za cijelo tijelo

Toplina u mnogim situacijama ima nepremostiv učinak na kožu, organe i autonomni živčani sustav. Prije svega, opušta mišiće, što znači da cjelodnevni stres gotovo potpuno nestaje u roku od nekoliko minuta. Osim toga, toplina pospješuje cirkulaciju krvi. Time se podupiru metabolički procesi u tijelu, pa se ono opskrbljuje dodatnom količinom hranjivih tvari i kisika. Istodobno se uklanjaju otpadni proizvodi. Električna deka ili deka za grijanje stoga je cijenjeno rješenje za hladnija godišnja doba ili jednostavno za opuštanje nakon posla.

Tvrtka Klarstein nudi širok izbor električnih pokrivača za krevet ili kauč, kao i mogućnost kupnje ugodnih grijaćih jastučića. Potrošnja energije grijane deke je obično između 50 i 160 W, tako da je potrošnja vrlo niska, što ove uređaje čini praktičnom i učinkovitom alternativom grijanju u spavaćoj sobi. Osim toga, neke funkcije, poput individualne kontrole temperature, omogućuju veću sigurnost i smanjuju troškove potrošnje.

Koje su prednosti grijanih stropova tvrtke Klarstein?

Prednosti električne deke su prvenstveno ekonomske, praktične i zdravstvene. Grijanjem kreveta električnom dekom ili pokrivačem možete sniziti temperaturu u prostoriji i uštedjeti na troškovima grijanja, a pritom uživati ​​u toplini ispod dekice. Isto vrijedi i za druge prostorije u kući, primjerice na sofi ispred TV-a: možete se ugrijati toplom dekicom čak i kad je grijanje isključeno.

Regulacija topline

Budući da toplinski osjećaj kod svake osobe može biti vrlo različit, električne deke tvrtke KLARSTEIN nude mogućnost individualne regulacije. Odabirom višeg stupnja moguće je smrznuto tijelo ponovno malo otopiti i zatim postupno snižavati temperaturu.

fleksibilnost

Osim toga, grijane deke su fleksibilno rješenje jer se mogu koristiti bilo gdje u stambenom prostoru sve dok postoji električni priključak u blizini. Ako želite koristiti električne deke, vrijeme provedeno na njima ne znači nužno neaktivnost. Stoga bi i zaposlenici i samozaposleni trebali kupiti grijanu deku kada temperature u kućnom uredu padnu, a tijelo nije u pokretu zbog rada na ekranu. Grijaća podloga tako stvara ugodno opuštanje u području lumbalne kralježnice čak i tijekom rada. Ako volite dodatnu udobnost, možete kupiti električnu deku s navlakama.

Klarstein također nudi ugodne električne deke za krevet, koje ga ugodno zagrijavaju tijekom vrlo hladnih noći. Jer zaspati hladnih nogu nije ni lako ni zdravo za organizam. Topla deka će odbiti hladnoću i pružiti ugodan kontrast hladnoj temperaturi okoline u spavaćoj sobi. Naše grijane deke nudimo u različitim veličinama, primjerice klasične grijane deke u XXL veličini.

Udobnost i higijena

Površina grijane deke izrađena je od visokokvalitetnog mikropliša koji se lako održava. Tako električna deka daje dodatnu toplinu. Budući da se upravljačka ploča može ukloniti, deka se također može prati u perilici rublja. Time ćete osigurati visoku razinu higijene, a grijana će deka uvijek mirisati svježe.

Sigurnost

Grijani stropovi su spojeni na napajanje pa je potrebno obratiti pozornost na sigurnosne aspekte. Kupnja električne deke ili grijaćeg jastuka od Klarsteina nudi sigurnost i u ovom pogledu. Kako biste izbjegli rizik od požara, ako grijaća deka nije isključena, obično će se automatski isključiti nakon unaprijed određenog vremena. Stoga možda neće biti neposredne opasnosti ako zaspite tijekom uporabe.

Kupite električne deke i jastučiće za grijanje u Klarsteinu

Širok izbor različitih dizajna dostupan je u online trgovini. Mogu se skladno uklopiti u dizajn interijera i nude zanimljive mogućnosti kombiniranja s drugim stilskim ukrasnim elementima. Osim jednobojnih dekica, u ponudi su i karirani modeli koji imaju poseban šarm, posebno u adventsko vrijeme. Ali i drugi diskretni i upečatljivi uzorci ispunjavaju želje za uvjerljivim dodatkom za dom.

Vrh stranice