3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe
 • Aparat za kavu s mlinom
 • Mali mlinac za kavu i druge vrste
 • Što može mlinac za kavu?
 • Isplati li se kupiti aparat za kavu s mlinom
 • Često postavljana pitanja

 • Aparat za kavu s mlinom

  Poznavatelji kave znaju: kava mora biti svježe mljevena. Tek tada će njegov okus doći do punog izražaja. Ako želite sebi priuštiti ovaj užitak, ne možete izbjeći da ga sami meljete. Jer čak i ako su zrna samljevena kad kavu kupite u trgovini, njihov će okus oslabjeti nakon samo nekoliko dana skladištenja. Priprema kave mljevenjem i kuhanjem prilično je komplicirana. Aparat za kavu s mlinom nudi jednostavnije rješenje. On će se pobrinuti za sve radne korake, a vi se možete veseliti ukusnoj kavi od svježe mljevenih zrna.

  Mali aparat za kavu s mlinom i druge vrste

  Praktični uređaji s mlinom dostupni su u različitim izvedbama. Stoga imate priliku odabrati model koji točno odgovara vašim potrebama.

  • Aparat za kavu s mlinom i termos bocom: Termosica je uključena u ove modele. Njegov sadržaj odgovara kuhalu u kojem se priprema kava. Zahvaljujući tome, piće možete održavati toplim satima, a da ne morate koristiti grijaću ploču uređaja. Elegantne termosice također su idealne za stilsko posluživanje kave.

  • Aparat za kavu s funkcijom mlinca i šalice: Ovi uređaji pripremaju kavu za jednu ili dvije šalice.

  • Mali aparat za kavu s mlinom: Ako redovito pripremate kavu za jednu ili dvije osobe, preporučujemo manji aparat za kavu koji štedi prostor.

  Što može aparat za kavu s mlinom?

  Aparati za kavu s integriranim mlinom najprije samelju zrna kave koja sipate u aparat za kavu. Možete birati između različitih vrsta mljevenja od finog do grubog. Zahvaljujući tome, možete pripremiti kavu točno po svom ukusu. Aparat za kavu zatim skuha kavu. Uz ove dvije osnovne funkcije, mnogi uređaji nude dodatne mogućnosti rada i značajke proizvoda. Često imaju mjerač vremena. Ove aparate za kavu možete programirati tako da kava bude pripremljena točno kada vam je potrebna. Grijaća ploča duže održava kavu toplom. Visokokvalitetni trajni filtri jamče da okus kave neće biti narušen. Praktičan element je filter od aktivnog ugljena za spremnik vode. Poboljšava kvalitetu vode i smanjuje rizik od stvaranja kamenca.

  Isplati se kupiti aparat za kavu s mlinom

  Za ljubitelje aromatizirane filtrirane kave, svježe mljevena zrna kave su obavezna. Okus kave u kratkom vremenu ispari. Zato je vakumirana mljevena kava prilično dosadnog okusa. Aparati za kavu s integriranim mlincem nude vam uvjerljive prednosti. Vaša kava ima puno bolji okus. Potreban vam je samo jedan aparat za sve korake od mljevenja do gotovog toplog napitka. Štedi vrijeme i praktičan je kada stvari treba obaviti brzo. Ako koristite aparat s timerom, sve možete pripremiti navečer, a ujutro će se kava automatski skuhati. Ovo je najpraktičniji način pripreme kave od svježe mljevenih zrna.

  Proizvođači aparata za kavu znaju da njihovi kupci imaju različite preferencije. Stoga svoje aparate nude u različitim izvedbama. Možete birati između jednostavnih modela i uređaja s mnogo funkcija. U ponudi su i manji aparati za kavu za jedno kućanstvo, kao i aparati koji se redovito koriste za pripremu većih količina kave.

  Često postavljana pitanja

  Koji je mlin najbolji?

  Stupanj mljevenja odlučujuće utječe na okus kave. Ako želite jaku kavu, odaberite najfiniji mljevenje. Fina kava priprema se grubim mljevenjem.

  Mogu li koristiti prethodno samljevenu filter kavu u aparatu za kavu s mlinom?

  Ovisi o modelu. Neki aparati za kavu s integriranim mlinom također mogu prerađivati ​​mljevenu kavu.

  Trebam li očistiti aparat za kavu?

  Stroj treba redovito čistiti kako bi se osigurala njegova pravilna funkcionalnost. Mora se ohladiti prije čišćenja. Zatim izvucite utikač. Obrišite uređaj izvana vlažnom krpom i osušite ga čistom krpom koja ne ostavlja dlačice. Očistite dodatke kao što su poklopac i kuhalo za vodu toplom sapunastom vodom.
Vrh stranice