3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Staklenke za hranu


Storage 2.0 - posude za pohranu za kuhinju i blagovaonicu stol

Dugo su se vremena limenke za skladištenje smatrale praktičnim, ali neatraktivnim kuhinjskim priborom. No, te su se slike odavno riješili. U moderniziranim verzijama, limenke za svježu hranu i kruh, kao i posude za pohranu i začine predstavljene su kao zgodni suputnici za svaki dan sa stilom i šarmom, čije prednosti daleko nadilaze samo pohranu.

Kutije za pohranu u kuhinji: dobro promišljeni materijali s dodatkom atraktivnosti

Već sam izbor materijala donio je zanimljivo oživljavanje limenki. Nekad univerzalna plastika ustupila je mjesto ekološkim materijalima poput stakla i bambusa, koji ove praktične pomoćnike čine puno privlačnijim. Zahvaljujući visokokvalitetnoj obradi i atraktivnim oblicima, nove kutije za odlaganje idu iz kuhinje izravno na stol. Zahvaljujući tome možete izbjeći dekantiranje ili aranžiranje hrane i poslužiti je izravno iz hladnjaka.

Ovo je prednost ne samo za hladna mesa ili sireve, već i za salatu koja se poslužuje u staklenoj zdjeli s poklopcem ili za posudu za čuvanje mueslija ili zobenih pahuljica preko noći. Sve te namirnice za ukusnu večeru ili doručak možete iznijeti na stol zajedno s limenkama ili posudama za čuvanje svježih namirnica bez narušavanja estetskog izgleda.

Kante za pohranu: jednostavne za održavanje, višenamjenske i aromatski neutralne

No, spremnici od stakla i bambusa ne osvajaju bodove samo svojim boljim izgledom, već uvjeravaju i mnogim drugim prednostima. Prije svega, to je higijenski aspekt. Za razliku od plastičnih spremnika koji su se ranije koristili, spremnici za pohranu su otporni na toplinu, tako da ih je lako čistiti kada su vrući i održavati ih čistima. Neki od predstavljenih modela čak su vatrostalni, pa ih možete koristiti kao posuđe ili tave za pripremu pirjanih, pečenih ili zapečenih jela. To povećava upotrebljivost i korisnost spremnika za skladištenje.

Bambus koji se koristi za proizvodnju poklopaca također impresionira mnogim prednostima. Obnovljivi materijal ima prirodna antibakterijska svojstva koja štite sadržaj spremnika hrane ili začina od bakterija. Osim toga, bambus je izuzetno dimenzionalno stabilan i izdržljiv, jer se malo skuplja i bubri. To ga čini idealnim "čepom" za posude za pohranu koje se koriste u kuhinji. Budući da je vlažnost ovdje viša, spremnici za skladištenje trebaju posebno čvrsto prianjajuće, ali prozračne poklopce.

Kupite spremnike za skladištenje: Optimizirano za posebne zahtjeve

Na kraju, ali ne i najmanje važno, staklene posude pomoći će vam pri radu u kuhinji. Zahvaljujući tome što je njihov sadržaj vidljiv, sastojke i začine uvijek imate nadohvat ruke. Na taj način ne samo da možete vidjeti za čim trebate posegnuti, već i kada nešto ponestaje. Međutim, takvo "predviđanje" preporučuje se samo u ograničenoj mjeri, budući da je neka hrana vrlo osjetljiva na svjetlost i može biti oštećena zbog otvorenog predstavljanja.

No, za to imamo spremne i odgovarajuće spremnike za skladištenje. Proizvode se prema provjerenim modelima i spajaju stoljetna znanja s inovativnim dizajnom. Luk, krumpir i češnjak u posudama sprječavaju da usjevi koji su u njima niknu i postanu nejestivi. Keramička ili metalna posuda za kruh sprječava isušivanje kruha i duže ga održava svježim.

Vrh stranice