[Raspakirano] Steakhouse Pro 98 Onyx, hladnjak za meso
-
1.346,90 €Uvodna cijena: 2.199,90 € -38% SALE08OFF -8% S kuponom: 1.239,15 €
- Samo nekoliko komada na skladištu - naruči brzo! Samo nekoliko komada na skladištu - naruči brzo!
- Vrijeme isporuke: 8 - 10 radnih dana
- Ekspresna dostava
- Povrat u 14 dana
Stanje - vrlo dobro: Vraćena roba s minimalnim tragovima korištenja
Vrhunske značajke
Zapremina hladnjaka: 98 litara
Kontrola vlage: podesiva na 60 - 85%
Hladnjak za zrenje mesa – profesionalno rješenje za suho zrenje s preciznom kontrolom temperature i vlage. Idealna za kućnu i ugostiteljsku upotrebu.
Značajke
- Jedna zona hlađenja
- Iskoristiva zapremina: 98 litara
- Raspon temperature rashladnog prostora: 1 do 25 °C
- Kontrola vlage: podesiva na 60 - 85%
- Unutarnje bijelo LED osvjetljenje
- Upravljačka ploča na dodir s LED zaslonom
- UVC sustav se može uključiti automatski ili ručno
- Visinski podesive noge
- Šarka vrata desno
- Staklena vrata s panoramskim prozorom
- Luksuzna kvaka za vrata
- Jednostavno čišćenje
- Rashladno sredstvo: R600a
- Ugradbeni uređaj: da
- Napajanje: 220 - 240 V ~ | 50/60 Hz
- Čisti užitak: sazrijevanje mesa za odreske, suhu svinjetinu i kobasice
- Idealna temperatura zrenja: podesiva od 1 do 25°C
- Za vješanje ili polaganje: Stalak od nehrđajućeg čelika i unutarnja polica
- Antibakterijsko pročišćavanje zraka: zahvaljujući integriranom UVC sustavu
- Varijabilna postavka vlažnosti: Varijabilna od 60 do 85%
- Higijenski: unutrašnjost od nehrđajućeg čelika koja se lako pere
- Savršena prezentacija: vrata od nehrđajućeg čelika, panoramski prozor i uključivo bijelo unutarnja LED svjetlo
Dimenzije i tehnički detalji
- Dimenzije: cca 59,5 x 82 x 61,5 cm (Š x V x D)
- Unutarnje dimenzije: cca 51 x 42 x 42,5 cm (Š x V x D)
- Duljina kabela: cca 195 cm
- Težina: cca 47 kg
Što će biti isporučeno
- 1 x hladnjak za sazrijevanje mesa
- 1 x viseći stalak
- 1 x polica
- 1 x rezervoar za vodu
- 1 x posuda za sol
- Višejezične upute za uporabu
Uvjeti isporuke
Vrijeme isporuke: 8 - 10 radnih dana