3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Sve za vašu relaksaciju

Ugodan dom u prijatnom okruženju glavna je osnova dobra odmora. Pri porastu vanjske temperature, želimo biti u ugodnoj sobnoj temperaturi i izbjeći preveliku vlagu. U hladnim danima više volimo topao i ugodan prostor. Zahvaljujući smart Klarstein pomoćnicima bit će vam omogućen željeni odmor u nekoliko jednostavnih koraka. Odmorite se, napunite se energijom i posvetite se stvarima koje volite u svojoj osobnoj oazi mira.

Ostanite hladne glave uz Klarstein

Sjećate se vrućih, toplih, ljetnih dana? Na čelu su vam se stvarale kapljice znoja, oznojena odjeća na vama se lijepila, a uobičajena hladnoća vam je zvučala poput nemoguće želje. Na te muke sada možete zaboraviti! Spasit će vas Klarstein klimatizacijski uređaji, koji sistematično klimatiziraju prostoriju na temperaturu koju vi želite. To je pravi način kako tijekom vrućih ljetnjih dana uživati doma u omiljenom odmoru.

Klimatizacijske jedinice Klarstein

Nema ništa bolje od dobre klimatizacije: svježa ali ne previše hladna! Namjestite temperaturu koja vam dogovara i odmorite od naporne vrućine. Recite vrućini jasno: ne! Ukoliko namjestite željenu temperaturu pomoću ugrađenog tajmera, možete se već na putu doma radovati rashlađenom stanu, u kojem ćete se hladne glave odmoriti onako kako zaslužujete u pravom smislu te riječi.

Otkrijte više

Hladnjak zraka Klarstein

Predstavljamo: Ferrari među klimatizacijskim uređajima - hladnjak zraka Klarstein. S ugrađenim ventilatorom i paralelnom funkcijom za hlađenje, vlaženje i čišćenje zraka. S ovim uređajem niti jedna klimatska promjena neće vas iznenaditi. Odaberite sobnu temperaturu koja vama najviše odgovara, kako biste se mogli posvetiti stvarima koje volite i ugodno se odmarati.

Otkrijte više

Ventilatori Klarstein

Kada je u vašem stanu doslovno zrak vreo i dok spavate s oznojenim čelom, propuh je ono za čim upravo čeznete. Ventilatori Klarstein, koje možete objesiti na strop, postaviti u kut sobe kao ventilacijski stub ili kao klasični samostojeći ventilator, uvijek će vam obezbijediti ugodnu klimu u domu. Dakle: što je to svjež lahor?

Otkrijte više

Dobar zrak za dobro raspoloženje zahvaljujući Klarstein-u

Kvaliteta zraka uvjetuje mnogo toga u vašem domu. Čistoća i stupanj vlažnosti zraka osnova su zdravog života. Dobar zrak donosi spokoj, pomaže s koncentracijom, relaksiranjem i čini boravak u vašoj omiljenoj prostoriji ugodnim. S hladnjacima zraka Klarstein stvorit ćete od svoga doma savršeno mjesto za život.

Čistač zraka Klarstein

Udahni, izdahni i pređi na režim odmora! To će biti mnogo ugodnije ako vam je zrak čist. Osobito pogodno za ljude sklone alergijama: prašina, dlake i mirisi kućnih ljubimaca ili grinje mogu se učinkovito filtrirati. Što više svježeg zraka udišete, to bolje možete funkcionirati i imati osjećaj spokoja.

Otkrijte više

Odvlaživači zraka Klarstein

Prevelika koncentracija vlage škodi kardiovaskularnom sustavu i može prouzročiti stres. Počet ćete se znojiti i osjećati neugodno. Klarstein ima rješenje za vas: Odvlaživač zraka! Sustavno uklanja suvišnu vlagu iz zraka u prostoriji, poboljšava klimu u prostoriji, smanjuje kondenzaciju pare i spriječava stvaranje plijesni. Savršen relaksacijski uređaj za kupaonu ili spavaću sobu.

Otkrijte više

Ovlaživač zraka Klarstein

Suh, zagrijan zrak u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi može isušiti našu sluznicu i posebno je škodljiv za astmatičare. Dobra vijest: i u ovom slučaju vam pomaže Klarstein! Naši ovlaživači zraka ovlažuju zrak onoliko koliko je potrebno za uspokojenje dišnih puteva, te za ponovni osjećaj svježine zraka u vašem domu.

Otkrijte više

Osjećajte se toplo i ugodno s Klarstein-om

Za sve one koji vole da im je uvijek toplo: Smart gadgeti Klarstein su tu za vas! Za uživanje u ugodnoj toplini treba vam sada samo par klikova. Bit ćete relaksirani u trenu. Naši pomoćnici će se savršeno uklopiti u oazu vašeg doma.

Električni pokrivači Klarstein

Udobni i ugodni! Bilo da ih stavite na krevet, kauč ili fotelju naše mekane električne pokrivače koji griju uključit ćete pritiskanjem jednog gumba. Brz i jednostavan način da se smjestite u udobno i toplo mjesto u kojem ćete se osjećati sigurno. Odmorite svoje ruke i noge. Naslonite se, zatvorite oči ili meditirajte. Najbitnije je da se osjećate dobro.

Otkrijte više

Infracrveni grijači Klarstein

Zagrijavanje na principu sunčevog zračenja: infracrveno svjetlo Klarstein grije vas pomoću infracrvenog zračenja, umjesto zagrijavanja zraka i raspršivanja prašine. Ništa se neće bespotrebno zagrijavati i zrak se neće isušivati... ostati će samo ugodna sobna temperatura, prilagođena vama i vašim potrebama.

Otkrijte više

Kamini Klarstein

Kućni kamin je za vas simbol potpune ugode? Onda vam je dovoljno uključiti kabel u utičnicu i započeti s odmorom. Električni kamini Klarstein stvorit će u vašem domu atmosferu rustikalne vikendice u šumi zbog simulacije vatre, kontrole osvjetljenja i ugrađenih performansi grijanja - i to sa stilom.

Otkrijte više

Vrh stranice