3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Sve za učinkovito skladištenje

Pospremiti, zamrznuti, pripremiti - to je ono što vašu kuhinju održava čistom, bez nepotrebnog bacanja hrane. Pripremite si unaprijed omiljeni doručak za stresno jutro, ostavite lazanje koje su ostale od objeda u hladnjak za poslije ili si spremite osvježavajuću mineralnu vodu s kriškama limuna, metvicom i đumbirom. Praktično skladištenje namirnica uštedjet će vam vrijeme i pružiti više ugodnih trenutaka. Dozvolite nam da vas iznenadimo.

Praktični spremnici Klarstein

Naši su pradjedovi znali što rade! Opskrba hranom je vrlo korisna. Bilo da je hrana spremljena za domjenak za vikend, skuhana par dana unaprijed ili zamrznuta za kasnije, ovakvim pristupom uštedjet ćete na vremenu koje potom možete iskorisiti ljenčareći, ali ipak ćete biti spremni za neočekivane goste, kojima ćete potom za tren spremiti obilnu gozbu. Na ovaj ćete način također znatno smanjiti bacanje hrane, jer, ako vam se sada ne jede jučerašnji burek, možete ga odložiti za kasnije u kutiju Klarstein s hermetičkim zatvaranjem. Isprobajte to...

Klarstein spremnici i kutije za skladištenje

Volite kuhati par dana unaprijed, tako da uvijek imate nešto spremno? Željeli biste imati bolje rješenje za skladištenje krumpira, luka ili začina, zahvaljujući kojima ne samo da ćete imati sve pri ruci, ali će vam poslužiti i kao dekoracija za vašu kuhinju? Onda ste na pravom mjestu: spremnici i kutije za skladištenje Klarstein pomoći će vam pripremiti objed na način jednostavniji nego ikada prije. Od suhomesnatih proizvoda, preko svježih peciva pa sve do kolača i pita. Sve to možete hermetički zatvoriti, sigurno odložiti te na kraju samo lijepo servirati.

Otkrijte više

Odlično spakirana i ukusna hrana za ponijeti zahvaljujući Klarstein-u

Pripremite si hranu za ponijeti! Vi i vaša obitelj možete uživati u hrani tijekom cijelog dana zahvaljujući Klarstein kutijama za objed, kutijicama za hranu i bocama za piće. Objedi spremljeni doma su hranjivi i zdravi. Popodnevni mini švedski stol s domaćim ledenim čajem savršen je izvor energije kada ste na putovanju. ​

Klarstein kutije i kutijice za hranu

Molim vas, za ponijeti! Zasto? Zahvaljujući kutijama za spremanje hrane uštedjet ćete novac, hrana spremljena doma je uvijek onakva kakvu ju volite, uvijek možete jesti to što poželite, a uz to čuvate i okoliš. Bilo da se radi o slatkom doručku, slasnom ručku ili obilnoj večeri, možete to sve imati sa sobom: Klarstein pomoćnici će vas svuda pratiti. Kada se vratite doma, možete ih jednostavno oprati u perilici posuđa, a onda opet napuniti za sljedeći dan. Na ovaj način još je zabavnije biti vani, zar ne?

Otkrijte više

Boce Klarstein

Fanta ili Capri Sonne su out! Pripremite si domaću limunadu baš po vašoj volji i ponesite ju sa sobom bilo kuda poželite. Limunada je ukusnija, zdravija, daje energiju, a vi i vaša djeca bit ćete zdravi kao dren. Bilo da idete na trening, izlet, u ured ili u školu ili vrtić, boce Klarstein uz vas su doslovice svugdje.
Plus: Nećete više bespotrebno konzumirati škodljive aditive koji se nalaze u kupovnim napitcima. Pit ćete puno zdravije napitke. Utaživanje žeđi postat će prava zabava!

Otkrijte više

Vrh stranice