3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Sve za uredan dom

Uredan i čist dom omogućuje vam ne samo spokojan život, ali i jasan pogled na vaše daljnje projekte, snove i ciljeve u životu. Želite uvijek imati uredan dom? S našim Klarstein čuvarima reda u domu, objavit ćete rat mrljama na tepisima, posuđu, gomilama rublja i hrpama otpada. Garancija pobjede je dvostruka - također i u cijeni! Dakle, da li vam se čisti i sprema? Mi smo spremni!

Recite zbogom gomili rublja zahvaljujući Klarsteinu

Pranje, sušenje, glačanje... Kada počinjemo sa pospremanjem doma, prvo obraćamo pažnju na ono što je na podu: gomila rublja! Razuman i nužan prvi korak jeste razvrstati ga. Bijelo rublje možete posvijetliti ekološki prihvatljivim limunskim praškom za rublje, crno rublje bi, pak, po mogućnosti, trebalo zadržati svoje što tamnije nijanse. Rublje treba lijepo mirisati, a šarene tkanine trebale bi se prati sredstvima koja će očuvati blistavost boja - zato je potrebno rublje razvrstati. Ne zaboravite ni na ispravnu temperaturu pranja! Ostaje još sve osušiti i izglačati. Sve to, što mrgudi nazivaju dosadnim kućanskim poslovima, zahvaljujući domišljatim i učinkovitim Klarstein pomoćnicima, postat će prava zabava. A rezultat ćete vidjeti odmah. Hajdemo!

Perilice i sušilice rublja Klarstein

Klasične perilice i sušilice rublja za veće stanove, uži modeli za samce i putnike u kamperima ili sušilice košulja za samce i zaposlene ljude, jednostavno će "razoriti" brdo odjeće dok trepnete. Klarstein stavlja naglasak na intuitivno upravljanje. Dovoljno je rublje staviti u perilicu, zatvoriti vrata, pritisnuti gumb i gotovo. Ne želimo vam oduzimati dragocjeno vrijeme kompliciranim upravljanjem. Mi želimo da se vi možete posvetiti lijepim stvarima u životu, bez toga da zapostavljate spremanje. S Klarsteinom posao samo tako nestane!

Otkrijte više

Glačala Klarstein

"Izglačaj me, dušo!" čujete unutarnji glas prilikom pogleda na hrpu košulja, bluza i hlača. Ušutkajte ga! S Klarstein glačalima, ne baš omiljeno glačanje postat će prava zabava. S integriranim sustavom parenja, jakom bazom i super laganim kliznim daskama za glačanje, nabori na svim vašim outfit-ima nestat će prije nego se završi epizoda vaše omiljene serije na Netflix-u. Da se kladimo?

Otkrijte više

Recite zbogom mrvicama na podu

Volite rano ustajati i požuriti k aparatu za kavu? Volite trčkarati po dnevnom boravku samo u čarapama? Tada sigurno znate da je pod uistinu čist tek onda kada ne morate s nogu skidati prašinu ili mrvice kada se želite vratiti u krevet ili namjestiti na kauču. Usisivači Klarstein pomoći će vam održati čistoću i urednost dugo vremena. Želite provjeriti?

Akumulatorni usisavači Klarstein

Bežični, bez vrećica, s neočekivanom snagom: s našim bežičnim usisivačem Klarstein reći ćete zbogom ne samo prljavštini s poda, ali i onim dosadnim žicama koje se stalno petljaju, te mijenjanju prljavih vrećica. Svestran, domišljat i fleksibilan, možete s njim hodati po cijelom stanu, povesti ga sa sobom na odmor, a nakon čišćenja ga lako spremiti. Usisavanje mrvica nikad nije bilo zabavnije.

Otkrijte više

Klasični i robotski usisavači Klarstein

Usisavanje može biti umirujuće, pogotovo kada se riješite sve prašine u kupaoni, mrvica kruha u kuhinji, ostataka čipsa ispred kauča. 1:0 za vas i vaš Klarstein usisivač! Nemate vremena za ručno usisavanje? Nemate problema: naši će robotski usisivači ratovati protiv mrvica za vas, bez obzira na to, da li ste na putu ili jednostavno želite odmoriti noge.

Otkrijte više

Kombinirani usisavači Klarstein s mopom

Uspijevate održavati podove čistima? Zamislite pogodnosti usisivača i mopa u jednom. Ovakvo čišćenje podova je zaista na profesionalnom nivou. Objavite rat mrvicama ispod kuhinjskog stola, kreveta i onima na podu kupaone. Izraz "besprijekorno čisto" poprimit će potpuno drugo značenje, uvjerit ćete se!

Otkrijte više

Zbogom kaosu u kuhinji zahvaljujući Klarsteinu

Rublje je oprano, pod je ponovno čist... Samo je u kuhinji još gomila posuđa i vrećice za otpad su pune. Muči vas konstantno, dugo pranje posuđa? Vrećice za otpad neprijatnog mirisa? Spas je blizu: U vašem posljednjem naletu čišćenja i spremanja doma, Klarstein, vaši automatski junaci u kući, ponovno će vam priteći u pomoć. Vaša nova perilica rublja ima izvrsne performanse, sudoper je ponovno prazan, posuđe se ponovno blista. U međuvremenu, naša Klarstein kanta za otpatke, diskretno eliminira neugodne mirise ostataka hrane i pri tom svojim dizajnerskim izgledom uljepšava vašu kuhinju, koja će zasigurno ponovno postati vašim omiljenim mjestom u domu.

Perilice posuđa Klarstein

Bilo da imate malu ili veliku obitelj, s perilicom posuđa Klarstein, kuhanje i pečenje ponovno će postati pravi užitak, jer ćete se nakon toga prljavog posuđa riješiti pritiskanjem samo jednog gumba. Dani kada se nakon omiljenog velikog objeda, kuhinjom širio miris kuhanja, za vas su prošlost. Umjesto toga, sjednite, uživajte u mirnoj večeri s bližnjima. Za sve ostalo će se pobrinuti perilica posuđa Klarstein.

Otkrijte više

Kante za otpatke Klarstein

Kante za otpatke zaista nemaju sreće! One s pedalom su već odavno klasika, koju vam, naravno, ne želimo oduzeti. Izuzetno otporne konstrukcije nas prate već generacijama i preživljavaju svaku selidbu. Naše kante imaju senzore, oslobodit će vas doticanja ne uvijek tako idealno čistih površina. Otvaraju se beskontaktno, točno onda kada vi to želite. Neugodni mirisi ili prljave ruke? Nikada više. Neugodni mirisi iz kante se više neće osjećati, a ruke će vam biti čiste. Još jedna pobjeda za vas!

Otkrijte više

Vrh stranice