3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Zidne i stropne infracrvene ploče


ulaganja Ušteda prostora i ugodno okruženje: infracrveno grijanje na zidu ili stropu

Infracrveni grijači kupcima pružaju atraktivnu alternativu konvencionalnim radijatorima. Osobito se preporučuju za prostorije kao što su kupaonice: njihova glavna prednost je što korisnici osjećaju ugodnu toplinu ubrzo nakon uključivanja. Infracrvene zrake pružaju savršenu atmosferu u prostoriji bez odgode – nitko ne mora čekati da grijač zagrije cijelu prostoriju. Druge prednosti su niska cijena i jednostavna instalacija. Ovdje u trgovini zainteresirani će pronaći širok izbor modela koji se odlikuju optimalnim omjerom cijene i performansi.

Trenutna toplina: ovako radi infracrveno grijanje

Princip električno upravljanih infracrvenih grijača bitno se razlikuje od konvencionalnih konvektorskih grijača. Konvencionalni radijatori zagrijavaju zrak u prostoriji, dok infracrveni grijač na zidu ili stropu stvara toplinu izravno u efektivnom području. Kod konvektorskih grijača potrebno je razumno vrijeme da korisnici ostanu u dovoljno toploj prostoriji. Topli zrak prvo se diže do stropa - potrebno je dosta vremena prije nego što temperatura u cijeloj prostoriji dosegne odgovarajuću razinu. Naprotiv, infracrvene zrake izravno zagrijavaju tijela i predmete na koje padaju. Kada stanari uključe zidnu ili stropnu grijalicu i stanu ispred nje, odmah primjećuju grijaće zrake. Osim toga, ove grijalice trenutno zagrijavaju sve zidove, podove i namještaj u dotičnom prostoru. To se pokazalo osobito povoljnim u kupaonici: glomazno grijanje prije jutarnjeg odlaska u kupaonicu ili energetski zahtjevno predgrijavanje tijekom noći stvar su prošlosti s infracrvenim grijačima!

Nekoliko prednosti infracrvenog grijanja na stropu ili zidu

Ako stanari ugrade infracrveno grijanje na zidove ili stropove, dobit će mnoge druge pogodnosti. Za razliku od konvektorskih grijača, infracrvene grijalice su, primjerice, tihe. Ova značajka također povećava faktor ugode u kupaonici ili drugoj prostoriji. Osim toga, infracrvena tehnologija ne stvara prašinu i ne isušuje zrak u prostoriji. To smanjuje poteškoće čišćenja i poboljšava kvalitetu zraka. Alergičari će posebno cijeniti prednosti infracrvenog grijanja. Ovi inovativni grijači također su uvjerljivi u smislu energetske učinkovitosti. Oni odmah stvaraju potrebnu toplinu - to štedi na skupom predgrijavanju.

Zidne i stropne grijalice idealne za male prostorije

Kupaonice, toaleti za goste i kuhinje u mnogim su kućama maleni. Ugradnja klasičnog sustava grijanja još bi više smanjila prostor. Infracrveni grijač koji se može montirati na zid ili strop dobrodošla je alternativa. Svi modeli u ovoj trgovini su ravni i stoga štede prostor. Ne zauzimaju gotovo nikakav prostor - stanovnici ga mogu dobro iskoristiti! Odlučite li se infracrveni sustav grijanja na strop, čak možete koristiti sve postojeće zidove bez ograničenja za postavljanje namještaja i slično.

Kupnja infracrvenog grijanja: jednostavna montaža i niski troškovi ulaganja

Infracrvena grijalica za zid ili strop briljira i u financijskoj usporedbi. Prvo, infracrveni grijači su jeftiniji od konvencionalnih radijatora. Drugo, eliminiraju se ogromni troškovi za obrtnike. Radijatori za centralno grijanje zahtijevaju opsežne radove, poput polaganja cijevi, dok infracrveni stropni ili zidni sustav grijanja treba samo spojiti na električnu mrežu. Ako postoji utičnica u blizini željenog mjesta, laici je lako mogu sami postaviti. Tome se dodaju cjenovne prednosti rada infracrvene grijalice na stropu ili na zidu. U specijaliziranoj trgovini Klarstein pronaći ćete prave infracrvene grijače za svaku potrebu! To uključuje grijalice u mnogim formatima i posebnim dizajnom, kao što je infracrvena stropna grijalica sa svjetlom.

Vrh stranice