3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Beskontaktne kante za otpad


Beskontaktne kante za smeće

Bacanje otpada u kantu ostavlja mrlje na kanti, a uz to je i nehigijensko. Kutija za otpatke bez dodira pruža lijek jer se sama otvara. Pročitajte što ga čini tako posebnim, koje značajke ima i na što trebate obratiti pozornost pri kupnji beskontaktne kante za smeće.

Koje su prednosti automatske senzorske kante za otpad?

Kante za otpatke sa senzorom nude velike praktične prednosti i maksimalnu higijenu. Znaš li to? Želite mokri kuhinjski otpad baciti u smeće i onda nastaviti s pripremom hrane? Ali prvo treba oprati ruke jer je kanta idealno leglo bakterija. Ovo brzo i jednostavno objašnjava zašto je senzorska kanta za smeće tako popularna. Otvara se automatski tako da ruke ne dolaze u dodir s njim.

Kako rade senzorske košare i za što ih možete koristiti?

Integrirani infracrveni senzor reagira na pokrete i otvara poklopac čim ste u dometu senzora od otprilike 15 do 20 centimetara. Kada se ponovno odmaknete od kante, ona se automatski zatvara nakon nekoliko sekundi. To će spriječiti izlazak mirisa u vanjsko okruženje. Punjenje je moguće potpuno beskontaktno. Ako želite, možete otvoriti i zatvoriti poklopac pritiskom na gumb, na primjer ako želite držati košaru otvorenom duže. Električni mehanizam za otvaranje treba baterije koje se mijenjaju u redovitim intervalima, na primjer svaka tri mjeseca. U idealnom slučaju, mogu se puniti. Kante za otpatke sa senzorima mogu se koristiti na više načina, npr.

 • Kuhinja

 • Ostale prostorije u stanu

 • Ured

 • Vrt, na primjer, za grabljanje lišća

Beskontaktne kante za smeće - različite vrste i funkcije

Na primjer, sustav gospodarenja otpadom prikladan je za svako kućanstvo:

 • Beskontaktna kanta za otpatke 50 l

 • Beskontaktna kanta za otpatke 30 l, kao Cleansmann kanta za otpatke 30

Royal Trash Sensor kanta čini razvrstavanje iznimno lakim: ima četiri kante volumena 43, dva puta 12,5 i jednom 4 litre. Možete koristiti malu, odvojeno uklonjivu kantu od 4 litre za organski otpad, na primjer. Provjerite svoje potrebe prije kupnje. U modelima sa senzorom dostupne su posebne funkcije:

 • Kanta izrađena od robusnog nehrđajućeg čelika

 • Preklop sa senzorskim mehanizmom

 • SoftClose mehanizam poklopca, vrlo tiho otvaranje i zatvaranje

 • Čvrsto zatvorena unutrašnjost, zadržavanje mirisa

 • Stezni prstenovi za obloge košara

 • Uklonjiva unutarnja kanta

 • Jednostavno čišćenje

Kupnja beskontaktne kante za smeće – koja bi trebala biti?

Mnoge moderne kuhinje sada imaju kante za otpad sa senzorima. Prilikom kuhanja, kada su vam ruke prljave ili ih nemate slobodne, korisne su u mnogim situacijama. Prema istraživačima, u kanti za smeće ima znatno više bakterija nego na WC dasci. Dakle, kupnja ima smisla. Sadržaj je zaštićen od mirisa iznutra. Za razvrstavanje otpada koriste se kante s više komora, tj. j. podijeljeni prostori. Zahvaljujući SoftClose mehanizmu, poklopac se otvara i zatvara izuzetno tiho. Stezni prstenovi olakšavaju rukovanje. Moderne kante za otpad sa senzorom također su vizualno uvjerljive.

Pitanja

Kako radi senzorska posuda?

Ova kanta ima integriran infracrveni senzor, obično u poklopcu, koji reagira na toplinu tijela. Na taj način se može opisati kao neka vrsta senzora pokreta. Kanta detektira kretanje i zatim automatski otvara poklopac. Nakon najviše pet sekundi ponovno se zatvara kako mirisi ne bi izašli u vanjsko okruženje.

Koje su prednosti beskontaktne kante za smeće?

Baterijske posude su higijenske jer njima možete udobno upravljati bez upotrebe ruku. Osim higijene prednost je i ušteda vremena.

Koja je ispravna veličina ladice senzora?

Imate mnogo različitih opcija u spremniku senzora. Koja je veličina prikladna, na primjer senzorski spremnik od 30 l ili 50 l, određuje se prema namjeni. Za obiteljsku kuću idealan volumen je 30 do 60 litara. Vrlo popularni su modeli koji imaju nekoliko košara različitih veličina kako biste mogli odvajati otpad.
Vrh stranice