3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Štapni usisavači


Štapni usisavač

Usisavači su popularni alati za čišćenje koji pomažu u stvaranju čistog i zdravog okoliša. Tijekom vremena došlo je do mnogo tehničkog napretka kako bi se zadovoljili rastući zahtjevi. Punjivi usisavači su popularni jer je rukovanje modelima s kablom često nezgodno. Pročitajte što ih čini drugačijima i koje su karakteristike prednosti.

Što je posebno kod bežičnog usisavača?

Usisavači s kabelima imaju tendenciju da se zapetljaju i ograniče slobodu kretanja. Želite li to izbjeći, kupite štapni usisavač koji će vam ovaj često dugotrajan posao uvelike olakšati. Možete se kretati puno slobodnije, radijus djelovanja je veći i nema potrebe za odspajanjem kabela ili uključivanjem i isključivanjem. Energiju osigurava punjiva baterija koja napaja motor. Štapni usisavači također su lakši od većine uređaja s kabelom i zahtijevaju manje prostora za pohranu. Štapni usisavači imaju prednost u mnogim slučajevima:

 • Velike sobe

 • Nema električne utičnice u blizini

 • Teško dostupna područja

 • Fizičke poteškoće

 • Starije osobe zahvaljujući većoj udobnosti usisavanja

Učinkovitost štapnih usisavača u međuvremenu je znatno porasla, a modeli obično više nemaju vrećice za prašinu. Spremnik za prašinu može se jednostavno ukloniti, isprazniti i ponovno umetnuti. Time se štiti okoliš i novčanik. Trajanje baterije varira. Većina štapnih usisavača može usisavati do sat vremena s jednim punjenjem baterije. Spremnici za prašinu imaju volumen od 0,3 do jedne litre.

Koje različite vrste/vrste štapnih usisavača možete kupiti i koje su njihove posebne značajke?

Štapni usisavači slični su vertikalnim usisavačima, ali su bežični i lagani. Odaberite alat s motkom i ručkom za čišćenje velikih površina koje je ugodno za leđa ili praktičan mali ručni usisivač, kao što je LARMA bežični ručni usisivač, za brzo uklanjanje mrvica, dlačica, dlaka kućnih ljubimaca i drugih međuproizvoda. U modernim uređajima, kao što je LARMA usisavač bez vrećice s punjivom baterijom, integrirani senzor prilagođava učinak podu koji se čisti. Baterijski usisavači vrlo su popularni ne samo u kući, već i u automobilu, na brodu i na drugim mjestima. Razne značajke su atraktivne, na primjer:

 • Različite razine performansi

 • Senzor prašine: automatski regulira razinu snage

 • Fleksibilna rotirajuća četka za pod

 • dodatni dodaci: mlaznica za pukotine i četka za namještaj

 • LED svjetlo

 • Zidni nosač s mogućnošću punjenja

 • Zamjenjiva baterija

Neki usisavači opremljeni su LED svjetlima. Možete ga koristiti za osvjetljavanje tamnih kutova. S aparatima za mokro i suho usisavanje, kao što je Caswell mokri i suhi usisivač tvrtke Klarstein, koji ima dva spremnika za vodu, možete usisavati i brisati podove u isto vrijeme.

Kupnja štapnog usisavača – koji bi trebao biti?

U online trgovini Klarstein pronaći ćete veliki izbor visokokvalitetnih štapnih usisavača vodećih proizvođača. Uređaj možete povoljno naručiti online i po potrebi koristiti opciju prodaje na rate. Štapni usisavači i usisavači s ručkom prikladni su za čišćenje velikih podnih površina. Prednost ima spoj s rasponom rotacije od 180°. Usisavač također možete nadopuniti ručnim usisavačem za brzo čišćenje između zadataka čišćenja. Usisavač za mokro i suho usisavanje prikladan je i za suhu i za mokru prljavštinu. Zahvaljujući izmjenjivoj bateriji, praznu bateriju možete zamijeniti punom i udvostručiti vrijeme rada.

Pitanja

Što je štapni usisavač?

Domaće zadaće trebaju biti što praktičnije. Štapni usisavač je moderan i inovativan usisavač. Ne trebate električnu utičnicu jer se napaja iz punjive baterije. Postoje štapni, ručni i mokro-suhi usisavači.

Koje su prednosti štapnih usisavača?

Koje su prednosti štapnih usisavača? Prikladniji je i praktičniji od usisavača s kablom koji ima dugi kabel za napajanje. Korisne su razne značajke, kao što su dodatne usisne četke i mlaznice uključene u isporuku, LED svjetlo i zidni nosač.

Za koga je primjeren štapni usisavač?

Ručni štapni usisavač pogodan je za kratko usisavanje. Možete ga koristiti za usisavanje tapeciranog namještaja i uklanjanje dlaka i mrvica kućnih ljubimaca.
Vrh stranice