3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Kante za otpatke na pedalu


Kanta za otpatke na pedale

Bilo u kuhinji, kupaonici ili bilo gdje drugdje, posvuda se stvara mnogo otpada. Stoga niti jedno kućanstvo ne bi smjelo biti bez kante za smeće. Ako ste umorni od saginjanja, prljanja košare i naprezanja leđa, možete kupiti košaru s pedalama. Pročitajte kako biste vidjeli po čemu se ovi moderni primjerci ističu, za što ih možete koristiti i koje značajke nude.

Po čemu je kanta s pedalom posebna?

Košare imaju nožnu papučicu, što ih čini vrlo udobnim za korištenje i lakim za leđa. Ne morate ih dirati rukama. Pritisnite pedalu i bacite otpad. Kada se otpusti, poklopac se sam zatvara. Otisci prstiju ili ostaci otpada na kanti su stvar prošlosti. Veće kante zapremnine do 30 litara ili više idealne su kante na pedale za kuhinju. Čvrsto zatvorena unutrašnjost sprječava mirise. Možete ih koristiti na mnogo načina, na primjer:

 • Kuhinja

 • Ostale prostorije u stanu, na primjer kupaonice

 • Vrt

 • Ured

 • Gastronomsko područje

Različite vrste spremnika s pedalama s različitim funkcijama

U kanti za otpatke sa sustavom za odvajanje odvojeno se prikuplja otpad u kanti. Možete odlučiti želite li dvije ili tri uklonjive ladice. Kanta za smeće Grandmaster s pedalom iz Klarsteina ima u prostranoj unutrašnjosti tri spremnika zapremine 18 litara u kojima možete npr. sortirati otpad:

 • Preostali otpad

 • Organski otpad

 • Žuta torba

 • Vanjsko kućište izrađeno od robusnog nehrđajućeg čelika

 • Pedale izrađene od izdržljivog nehrđajućeg čelika

 • Neklizajuće nožne pedale jednostavne za korištenje

 • Poklopci koji se čvrsto zatvaraju

 • Jednostavno čišćenje

Kupnja kante za smeće na pedale - koja bi trebala biti?

Spremnici s pedalama lako se otvaraju pritiskom na nožnu papučicu. Sami odlučite hoće li to biti kofer s integriranom kantom ili model s dvije ili tri vadive kante. To je izvrstan način razvrstavanja otpada. Sve unutarnje košare mogu se odvojeno ukloniti. Kapacitet također varira. Odaberite pravu veličinu koja savršeno pristaje vašoj sobi i odgovara volumenu otpada. Prednost su i klapne s blagim i tihim zatvaranjem. Pregledajte asortiman electronic.star. Kod nas možete nabaviti visokokvalitetne košare u različitim dezenima, materijalima i bojama. Nehrđajući čelik odlikuje se robusnošću, izdržljivošću i lakoćom čišćenja. Modeli su moderni, kvalitetni i uvjeravaju svojim atraktivnim dizajnom.

Pitanja

Što je kanta s pedalom?

Kante za smeće neophodne su u svakom kućanstvu. Kante s pedalama su iznimno popularne jer ih jednostavno otvarate pritiskom na nožnu papučicu i ne morate se saginjati. Imate slobodne obje ruke za odlaganje otpada. Loši mirisi ostaju pod kontrolom zahvaljujući poklopcima za brtvljenje.

Koje su prednosti kanti za smeće na pedale?

Budući da kantu ne morate otvarati ručno, omogućuje udobno i higijensko odlaganje otpada. Poklopac se zatim lagano ponovno zatvori. Kanta za otpad sa sustavom za odvajanje pomoći će vam u recikliranju različitih vrsta otpada.

Za što možete koristiti kantu za otpatke?

Kantu s pedalom možete koristiti u kuhinji, kupaonici i na mnogim drugim mjestima, primjerice u vrtu ili uredu. Svi spremnici izrađeni su od materijala lakih za održavanje.
Vrh stranice