3-godišnje jamstvo 14 dana za povrat robe

Usisavači & robotski usisavači


Usisavač iz Klarsteina

Bilo kod kuće, na poslu ili u bilo kojoj drugoj zgradi, čist pod se smatra simbolom. Vakuma je u ovom slučaju od velike važnosti. S pravim uređajem, čišćenje postaje povjetarac. Svatko tko želi kupiti usisavač pronaći će veliki izbor u online trgovini.

Hoover - različite vrste

U trgovini se mogu naći mnoge vrste. Uz performanse, kontrolu i funkcionalnost odlučujući su i vlastiti zahtjevi, navike i veličina kuće ili zgrade. Najčešća varijanta je podni usisavač. Zahvaljujući funkciji 2 u 1, mnoge uređaje možete koristiti kao podni i ručni usisavač. Ovo je prikladno, na primjer, za uklanjanje mrvica između njih. Osim mlaznice za pod, u isporuci su često uključeni i dodatni dodaci, poput mlaznice za presvlake i mlaznice za pukotine, koje možete spojiti po potrebi. Uređaji bez vrećice imaju spremnik za prašinu ili spremnik za sakupljanje čiji sadržaj možete isprazniti u kućni otpad. Dobro je za okoliš i kućni budžet jer ne morate kupovati nove vrećice za usisivač.

Bežični usisavač ili bežični usisavač

Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji baterija, možete usisavati bežično čak i na mjestima bez električne mreže. S njim se bez napora mogu očistiti stepenice, unutrašnjost automobila ili vrtna kućica. Moderne, snažne punjive baterije omogućile su razvoj većih savitljivih usisavača. Na primjer, Li-Ion baterija od 25,2 V jamči dugo vrijeme rada, tako da možete usisavati do 50 minuta bez kabela. Ako želite kupiti usisavač, trebali biste obratiti pozornost na trajanje baterije kao i na učinak čišćenja. Nakon završetka rada, usisavač se puni u stanici za punjenje. Još jedna prednost praktičnog bežičnog usisavača je njegov tanak dizajn. Stoga se može spremiti u bilo koju nišu u prostoriji kako bi se uštedio prostor i jednako brzo je opet pri ruci.

1 x mokro/suhi usisavač

Mokro-suhi usisavači vrlo su prikladni za čišćenje jako zaprljanih podova. Hvataju i čvrstu i tekuću prljavštinu, dok obične usisavače vlaga može oštetiti. Njime također možete čistiti presvlake i tepihe. Zbog toga se često nazivaju univerzalnim usisavačima. Mokri usisavači potječu iz komercijalnog i industrijskog sektora, no u međuvremenu se višenamjenski uređaji koriste iu domovima. Prljavi ulazni prostor u jesen i zimi prikladan je primjer primjene. Prikladni su i za vanjsku upotrebu, primjerice za čišćenje prosute zemlje iz posuda za cvijeće.

Industrijski usisavač

Snažni industrijski usisavači dokazali su se u čišćenju opreme i strojeva. Također se nose sa zahtjevnim onečišćenjem i velikim količinama. Industrijski usisavači su iznimno snažni i idealni za komercijalnu uporabu. Većina jedinica dizajnirana je kao višenamjenski usisivač za uklanjanje mokre i suhe prljavštine raznih vrsta s velikom snagom usisavanja, kao i grubog materijala poput građevinskog otpada. Konvencionalni usisavači ovdje brzo dosežu svoje granice. Čak i za privatna kućanstva, ponekad se isplati uložiti u industrijske usisavače, koji su dostupni s različitim usisnim snagama i različitim volumenima spremnika.

Robotski usisavač

Moderni robotski usisavači omogućuju automatsko čišćenje, zbog čega su iznimno praktičan način za održavanje čistih tvrdih podova i tepiha s kratkom dlakom čak i u vašoj odsutnosti. Možete programirati robotski usisavač da se pokrene u određeno vrijeme. Jedinice imaju posebne senzore za otkrivanje prepreka. Nekima od njih upravlja aplikacija, a imaju i funkciju brisanja, pa je moguće i mokro čišćenje.

Kupite usisavač bez vrećice

Danas postoji mnogo različitih usisavača. Izbor je širok, bilo da se radi o običnom aparatu, usisavaču na baterije, usisavaču za mokro i suho usisavanje, industrijskom usisavaču koji može skupljati i tekućine ili potpuno automatskom usisavaču robotu.

Vrh stranice